Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Top 4 cele mai protective zodii

Cu siguranță am observat că unii oameni sunt mai protectivi decât alții, iar astrologia spune că semnul zodiacal sub care s-au născut are o influență majoră asupra acestui fapt.

Indivizii au diferite motive pentru a fi mai grijulii și mai protectivi, fie iubesc, fie au un anumit interes și materializarea acestuia depinde de una sau mai multe persoane.

Din câte se pare cele mai protective zodii sunt:

1. Rac

Racii sunt deosebit de atenții cu majoritatea persoanelor din jurul lor pentru că așa le stă în fire. Le place să protejeze oamenii și acest fapt îi face să se simtă bine și puternici ceea ce le dă o mare încredere în sine.

Odată ce simt că se profită de această caracteristică a lor, vor lua imediat aripa protectoare de deasupra omului respectiv.

2. Taur

Taurii sunt una dintre cele mai tolerante și iubitoare zodii, astfel că nu e de mirare că protecția este a doua lor natură. Le place să fie utili și să se simtă importanți, prin aceasta explicându-se modul în care reacționează în cele mai multe cazuri.

Au o capacitate mare de a ierta, în special pe cei protejați, și câteodată unii profită de bunătatea lor.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

3. Leu

Leul are reale calități de lider și știe și el că pentru a avea relații bune cu cei din jurul lui va trebui să se poarte frumos cu ei și să îi ajute pe cât posibil.

Carisma lui îl ajută să se aproprie de oameni și să le insufle o aură de protecție, chiar dacă de multe ori nu aceasta e intenția unui astfel de nativ. Persoanele născute în această zodie au un al șaselea simț atunci când vine vorba de protecție și vor ști exact cine merită să primească așa ceva din partea lor.

4. Berbec

Berbecii sunt oamenii ai extremelor, pot fi deosebit de protectivi, exagerând chiar de multe ori sau pot fi total nepăsători. Iubirea năvalnică îi face de cele mai multe ori să își arate latura aceasta, însă odată ce trece valul dintr-un motiv sau altul vor deveni nepăsători precum o stâncă și nu îi va interesa deloc ce se întâmplă cu vechiul lor protejat.

Cei care le-au greșit și în care aveau încredere, rareori vor mai beneficia în continuare de protecția lor pentru simplul motiv că Berbecii sunt încăpățânați și țin foarte mult la principiile lor de viață.

Tu care crezi că sunt cele mai protective zodii?

Citește și despre cum se manifestă umorul în rândul zodiilor.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *