Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Top 4 zodii care se supără ușor

Din varii motive, cu toții ne supărăm la un moment sau altul. Ne pierdem cumpătul uneori din cauza unor lucruri pe care ceilalți s-ar putea să le considere ca fiind nevinovate, dar care pe noi ne ating într-un mod neplăcut. Dar te-ai gândit vreodată ce anume declanșează această reacție? Te-ai întrebat dacă nu cumva trăsăturile de caracter duc la aceste manifestări mai mult decât presupusele insulte aduse asupra ta de cineva?

Ei bine, de cele mai multe ori, cel mai important factor declanșator al reacției nervoase este dat de caracteristicile și personalitatea ta, lucruri pe care le regăsim explicate și în zodiac. Iată care sunt cele 4 zodii care se supără ușor:

1. Berbec

Berbecul are o fire extrem de încăpățânată. Atunci când lucrurile nu merg tocmai așa cum și le dorește, această zodie are tendința de a-și ieși din pepeni. Această încăpățânare poate fi ușor observată și în modul violent verbal în care Berbecul își apără ideile și convingerile.

2. Capricorn

Ia încăpățânarea Berbecului, adaugă la ea multă impulsivitate și te-ai ales cu un Capricorn care nu știe prea mult de glumă. Este o zodie foarte mândră și foarte ușor de atins la orgoliu, motiv pentru care șansele de-a purta cu el o conversație rațională, bazată pe argumente, sunt minime.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

3. Leul

Leul nu umblă cu jumătăți de măsură atunci când vine vorba de glumele despre viața lui personală sau profesională. Ori susții ceea ce ai spus prin argumente ori mai bine îți vezi de treabă. Nu acceptă bancuri pe seama lui, iar grupul de prieteni din care face parte are grijă să nu-i lezeze prea des mândria.

4. Scorpion

Această zodie e una dintre cele mai greu influențabile zodii, iar acesta poate fi un lucru bun și un lucru rău deopotrivă. E bun pentru că nu așteaptă nimic de la nimeni, dar partea nefavorabilă este reținerea și neîncrederea cu care primește sfaturile altora. Chiar dacă sunt bine intenționate, ideile din afară nu sunt deloc pe placul Scorpionului care nu se sfiește să arate acest lucru.

Tu te regăsești în lista de mai sus?

Citește și despre cele mai ghinioniste zodii în dragoste.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări