Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Modestia este o calitate deseori apreciată de oameni poate și pentru simplul fapt că este și destul de rar întâlnită. Unele zodii sunt mai predispuse către a fi mai modeste, pe când altele s-ar putea lăuda 25 de ore pe zi dacă ar putea.

Astrologii au concluzionat că cele mai modeste zodii sunt:

1. Fecioarele

Nativii acestei zodii sunt câteodată prea modești chiar dacă au rezultate foarte bune. Timiditatea lor naturală îi face să nu iasă în față nici măcar atunci când ar trebui.

De obicei, oamenii care îi cunosc bine știu de ceea ce sunt capabili și îi apreciază la adevărata lor valoare, astfel că modestia nu devine chiar o problemă atât de mare precum ar vrea unii să credem.

2. Taurii

Probabil nu multe persoane s-ar fi așteptat ca Taurii să apară într-un astfel de top, însă ei sunt în așa fel croiți încât preferă să se bucure în interiorul lor și să rămână cu picioarele pe pământ. Ei merg după principiul străbun care spune că „Lauda de sine nu miroase a bine.”

3. Balanță

Persoanele născute în această zodie cântăresc de cele mai multe ori cu foarte mare atenție ceea ce fac și spun, astfel că nu vor fi văzute prea des dând dovadă de lipsă de modestie.

Le place să fie lăudate de alții pentru meritele lor și cred cu tărie că mulțumirea vine din interior și nu de la alții.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

4. Peștii

Cel mai adesea oamenii născuți în zodia Pești sunt un pic mai introvertiți și mai setați pe latura mistică a vieții, așadar nu pun foarte mare accent pe lucrurile materiale și pe laudele pe care le primesc.

Adevărul e că le place să facă lucrurile bine și se bucură când reușesc așa ceva, însă nu fac mare caz din aceasta. Datorită faptului că sunt mai reținuți în ceea ce spun, dau dovadă de un bun simț extraordinar.

5. Racii

Racii nu puteau lipsi nici ei din această listă pentru că sunt plini de modestie și ei. Chiar dacă le place să audă aprecieri la adresa muncii lor, nu vor căuta acest lucru cu orice preț.

Modestia vine din sufletul lor bun care nu îi lasă să îi facă pe alții să se simtă prost în urma realizărilor pe care le-au făcut.

După cum se poate vedea, aceste zodii par a fi cele mai modeste, însă va trebui să luăm în calcul și ascendentul persoanei respective, dar și educația pe care a primit-o.

Tu care crezi că sunt cele mai modeste zodii?

Citește și despre planetele care ne guvernează zodiile.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *