Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Top 5 cele mai pasionale zodii

Pasiunea este una dintre emoțiile cele mai frumoase pe care le poate avea un om. Cu siguranță ați simțit și voi oameni care sunt calzi și pline de pasiune în iubire sau în orice alt aspect al vieții, dar și oameni care sunt distanți și reci.

Astrologii susțin faptul că unele persoane sunt mai pasionale datorită caracteristicilor care derivă din zodia în care s-au născut.

Din câte se pare cele mai pasionale zodii sunt:

1. Scorpionul

Chiar dacă nu ai spune la prima vedere, adevărul este că acești nativi pun foarte mult suflet în tot ceea ce întreprind. Le place să simtă emoțiile, mai ales cele care vin din dragoste.

Scopionii sunt capabili să iubească până la cele mai înalte culmi, dar pot deveni incredibil de reci deodată dacă văd că nu primesc niciun pic de pasiune înapoi.

2. Rac

Cei născuți în această zodie au o tendință naturală de a iubi cu pasiune pe cei din jurul lor. Se atașează foarte mult de persoana iubită și le place romantismul la nebunie.

Sensibilitatea îi face să devină una dintre zodiile cele mai predispuse la trăiri afective intense.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

3. Peștii

Peștii pot părea a fi mai închiși în sinea lor, mai ales la prima vedere. Pe undeva e adevărat însă de îndată ce au căpătat încredere în cei apropiați vor deveni niște persoane foarte deschise.

Relațiile de dragoste vor fi trăite, cel puțin la început, mai ales în interior, însă pasiunea va ieși ușor, ușor la iveală și partenerul va avea parte de surprize foarte plăcute.

4. Taur

Taurii nu puteau lipsi din această listă, nativii zodei trăiesc pentru pasiune și o emană cu nonșalanță în jurul lor. Acest fapt e vizibil cu ochiul liber astfel că nu îți trebuie mult timp ca să îți dai seama.

Persoana iubită se va bucura de o atenție deosebită și va simți o căldură sufletească deosebită.

5. Leu

Din acest top nu putea lipsea nici cei născuți în zodia Leu. Pasiunea pe care o generează acești nativi este de-a dreptul molipsitoare.

Le place să pună suflet mai ales în ceea ce privește dragostea și sfera profesională și de obicei nu au probleme cu evidențierea acestui fapt.

Horoscopul ne poate influența modul în care ne arătăm pasiunea pentru anumite lucruri, însă acest fapt nu înseamnă că nu toate zodiile sunt pasionale în felul lor.

Tu care crezi că sunt cele mai pasionale zodii ale horoscopului?

Citește și despre planetele și zodiile pe care le guvernează.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *