Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Top 5 cele mai secretoase zodii

Unii oameni reușesc să țină un secret indiferent de câte obstacole au parte, pe când alții reușesc să îl divulge aproape instant.

Fie că e vorba de secretele personale sau ale altcuiva, există anumite zodii în care putem avea încredere aproape deplină că nu vor spune nimănui despre ele.

Iată care sunt cele mai secretoase zodii:

1. Fecioară

Fecioarele sunt persoane de cuvânt și dacă au promis sau și-au propus să nu spună un secret sau nu vor să vorbească despre ceva anume, atunci există șanse de maxim 1% să poți scoate ceva de la acești nativi.

Țin la principiile lor, iar unul dintre acestea spune că un secret poartă numele acesta tocmai pentru că este secret.

2. Capricorn

Capricornii sunt raționali și de încredere. Nu se lasă duși cu zăhărelul pentru a spune anumite lucruri și dacă cineva le-a spus ceva pentru că au avut încredere în ei, Capricornii vor demonstra că o și merită.

Mulți oameni vin la ei pentru sfaturi pentru că îi simt mai înțelepți astfel încât cei născuți sub acest semn află destul de multe lucruri despre persoanele din jurul lor.

3. Taur

Nu știe nimeni dacă ei uită într-adevăr secretele sau doar se prefac. Dacă le spui ceva astăzi, mâine dacă îi întrebi s-ar putea să îți spună că nu își mai amintesc exact micul tău secret. Datorită firii lor sociabile Taurii află multe, dar în majoritatea cazurilor țin numai pentru ei ceea ce află.

În cazul în care unii insistă să scoată ceva de la ei împotriva voinței lor pot reacționa destul de violent și cu siguranță persoana respectivă se va gândi de două ori înainte de a mai repeta o astfel de experiență.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

4. Scorpion

Nativii zodiei sunt pasionați de mistere și secrete și se bucură nespus atunci când numai ei cunosc un lucru.

Obișnuiesc să îi mai descoase pe cei din jurul lor pentru a mai afla elemente picante, însă oricine li se destăinuie poate să stea liniștit pentru că acele fapte vor rămâne la Scorpioni și nu vor ajunge mai departe.

5. Vărsător

Vărsătorii cred că au o datorie morală pentru a ține un secret și dacă o vor încălca se vor descalifica în fața oamenilor.

Chiar dacă de multe ori sunt visători, în astfel de cazuri te poți baza pe ei că te vor susține și ceea ce ați discutat rămâne între voi.

Tu care crezi că sunt cele mai secretoase zodii?

Citește și despre zodiacul arboricol.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

2 răspunsuri

  1. Nu e adevarat! Scorpionul e cel mai secretos! Si aici ar fi trebuit sa mai fie pestii si racii!! Taurul si fecioara nu prea sunt cine stie ce oameni secretosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *