Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Zodia ta în Horoscopul Păsărilor – Partea I

Ce pasăre ți-ai dori să fii într-o altă viață? Răspunsul la această întrebare l-ai putea găsi în zodiacul păsărilor. Acesta pornește de la data de naștere și de la caracterul pe care îl au în comun păsările și oamenii, pentru a creiona 13 tipologii de personalități.

Mai jos poți descoperi ce semn zodiacal ai în horoscopul păsărilor, în funcție de perioada în care te-ai născut.

Prigoria (21 ianuarie – 17 februarie)

Cei născuți în semnul Prigoriei au un temperament pătimaș și energic. În general, prigoriile sunt persoane orgolioase, certărețe, dar și cu mare atașament față de valorile familiei și ale căminului.

Sticletele (18 februarie – 17 martie)

Persoanele din zodia Sticletelui sunt persoane colorate și foarte sociabile, le face plăcere să fie înconjurați de oameni. Sunt, de asemenea, foarte creative, dar nu întotdeauna își găsesc locul și motivația pentru a da frâu liber creativității. În pofida imensei lor sociabilități, trebuie ținut cont și de faptul că sunt firi iritabile, temperamentale, dar nu neapărat conflictuale.

Șoimul (18 martie – 14 aprilie)

Cei născuți sub semnul Șoimului ies întotdeauna în evidență. Au personalități puternice, nu se sfiesc să își afișeze determinarea și curajul, reușesc cel mai adesea să-și impună punctul de vedere (și) prin notorietatea de care se bucură în cercul lor. Ei evită, totuși, situațiile problematice cu mare tact. Nu le place să își irosească energia în situații care par să ducă nicăieri.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Albatrosul (15 aprilie – 12 mai)

Albatrosul are o personalitate melancolică. Adeseori preferă ca, în loc să acționeze, să filosofeze și să își pună întrebări. Totuși, atunci când vor să atingă un țel anume, sunt capabili să străbată un drum lung, cu multă îndârjire, pentru a atinge acel țel. Câteodată, ei se lasă prinși în situații care nu le sunt favorabile și din care vor ieși cu mult consum de energie, din această cauză trebuie să învețe să le ocolească.

Porumbelul (13 mai – 9 iunie)

Cei născuți sub semnul porumbelului iubesc natura și frumusețea lumii, iubesc pacea și liniștea sufletească. Sunt persoane răbdătoare, care știu să se adapteze fiecărei situații. Lipsa lor de agresivitate îi face să devină victime ale unor personaje cu intenții negative, de aceea este de recomandat să fie mai precauți atunci când leagă prietenii și amiciții noi.

Vulturul (10 iunie – 7 iulie)

Persoanele născute sub semnul vulturului pot impune cu ușurință respect. De asemenea, aceste persoane pot avea abilități vizionare dezvoltate și sunt înzestrate cu multe alte talente, de la cele care se folosesc de îndemânarea fizică, până la cele care apelează la priceperea minții sau la sensibilitatea sufletului.

Citește și despre Zodia ta din astrologia vedică

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *