Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Zodia ta în funcție de cele 4 elemente

Semnele zodiacului european sunt împărțite în 4 grupuri. Fiecare grup conține 3 semne zodiacale și se identifică cu unul dintre elementele cunoscute drept surse ale vieții: Aer, Apă, Foc sau Pământ.

Trăsăturile de personalitate ale fiecărei zodii sunt influențate de elementul căruia aparține semnul zodiacal respectiv. Spre exemplu, dacă cei născuți în zodiile elementului de apă sunt timizi, introvertiți, emotivi și imaginativi, cei născuți într-o zodie de foc sunt mai instinctivi, energici și extrovertiți.

Elementul Aer – Balanța, Gemeni, Vărsător

Nativii născuți în aceste semne zodiacale au ca trăsătură dominantă intelectul. Aceștia sunt persoane cu o curiozitate nativă, deschise la minte, cu gândire analitică și cu o mare capacitate de conceptualizare. Sunt caracterizate de calmitate și obiectivitate, dar dau dovadă de apatie, nervozitate sau deprimare atunci când echilibrul vieții lor este deranjat. Reprezentații elementului Aer sunt sinceri, prietenoși, cooperanți și loiali.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Elementul Apă – Rac, Scorpion, Pești

Trăsătura dominantă de caracter a acestor nativi este emoționalul. Ei sunt profunzi, intimi și vulnerabili, oameni empatici care îi simt mai bine pe cei din jur, dau dovadă de compasiune și înțelegere și sunt foarte implicați în relațiile afectuoase. Nativii acestui element sunt foarte profund atașați de familie și de prietenii importanți din viața lor. Nu sunt persoane raționale, ci mai degrabă artistice și melancolice.

Elementul Foc – Berbec, Leu, Săgetător

Caracterizați de latura fizică a lucrurilor, nativii acestui element sunt oameni ambițioși, care nu renunță ușor la ceea ce și-au propus, colerici, agitați și instinctivi. Aceste persoane sunt active și sociabile, comunicative cu cei din jur și fac alegeri de viață inspirate. De asemenea, sunt caracterizate de independență, de nevoia de a câștiga și de curajul de care dau dovadă în situațiile care cer acest lucru. În viața amoroasă, nativii elementului Foc sunt oameni pasionali, irezistibili, fermecători și arzători, care iubesc cu dăruire și necondiționat.

Elementul Pământ – Capricorn, Taur, Fecioară

Nativii acestui element au ca trăsătură predominantă spiritul practic. Aceștia țin foarte mult la bunăstarea lor fizică și materială. Preocupați foarte mult de propriul corp, acești oameni sunt și pasionali, senzuali, practici, organizați și determinați. Cei născuți sub aceste semne zodiacale nu sunt firi aventuriere, nu le place riscul și trec la acțiune doar după o analiză lungă și metodică. Sunt materialiști și pun mare preț pe lucrurile fizice din posesia lor, dar în același timp, sunt responsabili și au un atașament deosebit față de familie, stabilitate și confort.

Vrei să știi mai multe despre zodia ta?  Cireste și articolul: Portretul tău zodiac în funcție de zilele săptămânii

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *