Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Care sunt cele mai curajoase trei zodii

Din păcate, curajul nu este o calitate întâlnită tocmai des în ziua de azi. Bineînțeles, depinde și de modul în care privești curajul. Există curajul de a nu fugi de urs în pădure (care e totodată și prostie), curajul de a lupta pentru ideile tale și lucrurile în care crezi, indiferent de consecințe sau curajul de a trece peste momentele mai grele pe care le întâlnești în viață.

Curajul modern se traduce în alte acțiuni decât înșfăcatul armelor și plecatul la război. Este acea stare de spirit care nu-ți permite să te lași înfrânt, care te ajută să treci peste schimbările majore pe care nu le poți controla, dar și care te ajută să înfrunți orice provocare (și nu mă refer aici la #icebucketchallenge).

Caracteristicile fiecărei zodii îți pot oferi detalii despre felul de a fi al unei persoane, motiv pentru care mai jos vei descoperi trei dintre cele mai curajoase zodii, oferite de garbo.ro:

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Leu

Poate părea ca un clișeu faptul că tocmai Leul se află pe prima poziție, el fiind ”regele animalelor” și fiind considerat cel mai puternic dintre ele. Cu toate acestea, zodia Leului chiar dispune de o ferocitate, ambiție și curaj mult mai mare decât celelalte zodii. Leul nu va fugi de provocări, ci le va înfrunta fără să se gândească de două ori. Impulsivitatea de care dă dovadă îi aduce și dezavantaje, dar de cele mai multe ori el izbândește acolo unde restul au eșuat.

Săgetător

Aprig și mereu cu un scop și o țintă precisă în minte, Săgetătorul nu se oprește de la nimic pentru a-și atinge obiectivul, indiferent de natura sa. Nu este doborât de soartă niciodată, iar pentru fiecare obstacol apărut în cale găsește o soluție. Cele mai multe sunt neconvenționale, dar el știe că cine joacă strict după reguli câștigă rareori în viață.

Gemeni

Nu te-ai aștepta de la o zodie atât de sensibilă ca Gemenii să facă parte din acest top. Dar în realitate Gemenii dau dovadă de o uriașă flexibilitate, curaj și putere de revenire după un șoc. Deși cel mai probabil această zodie o va lua la fugă în fața unui urs în pădure – așa cum ar trebui să facă oricine – niciodată nu-și va întoarce spatele provocărilor societății moderne.

Vezi și care sunt cele mai romantice trei zodii masculine.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *