logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum depășești momentul unei despărțiri în funcție de semnul zodiacal

Semnele zodiacale sunt cele de Foc, Pământ, Aer și Apă. Fiecare dintre ele grupează câte 3 zodii din cele 12 ale zodiacului european. Zodiile din fiecare grup împărtășesc anumite caracteristici comune dictate de semnul din care fac parte.

Aceste trăsături asemănătoare pot fi regăsite și în modul în care fiecare dintre noi depășește o anumită situație mai grea din timpul vieții, în acest caz fiind vorba despre momentul unei despărțiri de persoana iubită. Cum depășim acest obstacol și cum să ne vedem mai departe de viață, cât mai repede și cât mai bine?

Semne de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Nativii acestor zodii sunt persoane care au obiceiul să își țină emoțiile închise, care la un moment dat vor izbucni și vor crea probleme în cele mai nepotrivite momente. Pentru a trece peste o despărțire, reprezentanții semnului de Foc trebuie să găsească pe cineva cu care să discute această problemă și să își exprime verbal furia, frustrarea și dezamăgirea. De asemenea, este foarte importantă găsirea unei activități care să le ocupe întregul timp liber.

Semne de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Dedicarea întregului timp vieții profesionale pentru o perioadă de timp ar putea să rezolve faptul că nativii acestor zodii nu pot să își ia gândul de la persoana de care s-au despărțit. Firi încăpățânate însă, ei trebuie să înțeleagă și că au mare nevoie de a discuta cu cineva despre asemenea probleme, fie că este vorba despre prieteni sau terapeuți.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Semne de Aer: Gemeni, Balanță. Vărsător

Nativii acestor zodii sunt persoane care au mare nevoie de ajutorul celor din jur pentru a depăși momentele dificile. Soluția salvatoare este apelarea la prieteni, la familie sau la cunoștințe și petrecerea a cât mai mult timp împreună cu aceștia. În același timp, există șansa de a întâlni pe altcineva, iar relația trecută va fi uitată mai repede.

Semne de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Aceste zodii au nevoie de mai mult timp pentru a depăși asemenea momente, datorită personalității lor sensibile și emotive. Este recomandat să nu forțeze revenirea rapidă prin apelarea la relații de scurtă durată, ci trebuie să își acorde timpul necesar pentru a-și reveni sănătos. Este binevenit ajutorul din partea celor din jur, care trebuie să îi încurajeze și să îi susțină.

Vezi și care sunt cele 5 zodii cu mare noroc în dragoste.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *