Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Dragostea în această vară pentru fiecare zodie

O dată cu anotimpul călduros, astrele au pus la cale și previziunile legate de situația ta amoroasă în vara 2014. Iată mai jos ce spun acestea.

Berbec

Pentru Berbeci vara aceasta se anunță a fi minunată, din punct de vedere amoros. Pentru cei care nu și-au găsit încă persoana iubită, există șanse mari ca în această vară să o cunoască. Poate chiar peste hotare.

Taur

Pentru Taurii aflați în relații serioase, vara aceasta ar putea reprezenta un uriaș pas înainte. O căsătorie sau o logodnă sunt posibile. Oricum ar fi, sunt toate șansele ca amintirea acestei veri să dăinuiască multă vreme în mintea lor.

Gemeni

Gemenii singuri vor întâlni cu siguranță persoana potrivită în această vară. Trebuie doar să aibă curaj și să profite de oportunitățile care le apar în cale.

Rac

Racii aflați în relații de lungă durată sunt predispuși la probleme de cuplu, în această perioadă. Nu este nimic grav, dar se anunță o vară destul de agitată din acest punct de vedere. Racii singuri însă au mari șanse de a cunoaște pe cineva.

Leu

Pentru Lei, perspectiva căsătoriei este destul de îndepărtată. Aceștia vor prefera aventurile și senzațiile tari în această vară, alături de partener sau de persoana pe care urmează să o cunoască la începutul verii.

Fecioară

Firi destul de serioase, Fecioarele își vor arunca mantia de om calculat în această vară și vor trăi experiențe minunate, intense și pasionale alături de o persoană nouă și interesantă.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Se anunță o vară destul de calmă pentru Balanțe, deoarece tot ceea ce caută ele este căldura și siguranța din brațele persoanei iubite. Nu înseamnă însă că nu vor exista și momente mai intense.

Scorpion

Cuvântul predominant care descrie vara Scorpionilor este relaxarea. Scorpionii nu se vor da peste cap cu găsirea unui partener sau cu aventurile îndrăznețe. Ei vor dori să se relaxeze și să se bucure de căldură.

Săgetător

Deși aventurile de scurtă durată nu vor lipsi pentru Săgetători, vara aceasta nu pare că le va oferi dragostea de lungă durată pe care o visează. Un impediment ar fi și problemele financiare, care limitează distracțiile și ieșirile cu prietenii.

Capricorn

Capricornii sunt cei care vor cunoaște cel mai bine pasiunea acestei veri. Fie alături de partener, fie alături de o persoană nouă, pe Capricorni îi așteaptă multe bucurii și nopți fierbinți.

Vărsător

Deși aspectul profesional acaparează aproape întreaga vară a Vărsătorilor, nu înseamnă că relațiile amoroase vor lipsi cu desăvârșire. Mijlocul verii se anunță destul de fierbinte și pasional.

Pești

Pentru Peștii care încă își mai caută perechea, vara 2014 s-ar putea să vină cu soluția. Sunt mari șanse să cunoască o persoană dragă și să înceapă o idilă frumoasă, de lungă durată.

Vezi cum poți depăși o despărțire în funcție de semnul zodiacal.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări