Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Posibile dependențe în funcție de zodie

Dependențele pot fi de mai multe feluri, atât pozitive cât și negative. Poți fi dependent de alcool, tutun sau droguri, dar poți fi dependent și de sentimentul pe care îl ai când faci oamenii să zâmbească, spre exemplu. Știi că ești cuprins de dependență în momentul în care gândul îți fuge constant la un anumit lucru și îți e greu să te concentrezi la altceva.

Zodiacul știe și câteva lucruri despre dependență, chiar dacă nu nimerește trăsăturile fiecărei persoane în parte. Mai jos poți să descoperi câteva lucruri despre fiecare zodie în parte și despre cele mai posibile dependențe negative ale fiecăreia.

1. Berbec

Berbecii sunt persoane foarte impulsive, încăpățânate și independente de cei din jur, motiv pentru care sunt predispuși la dependențe precum alcool, tutun și uneori chiar droguri.

2. Taur

Cele mai des întâlnite dependențe în rândul Taurilor sunt cele legate de cafea, tutun și alcool, dar nu lipsește cu desăvârșire nici dependența sexuală.

3. Gemeni

Gemenii sunt persoane destul de instabile din punct de vedere emoțional. Pentru a trece peste dezamăgiri și eventuale eșecuri, ei voi apela des la țigări, cafea și dulciuri. Sexul este și el folosit pentru eliminarea stresului mai mult decât în cazul altor zodii.

4. Rac

Racul se prinde destul de ușor de vicii precum cafeaua, dulciurile, internetul sau jocurile video. Tutunul face parte și el din stilul de viață al multor reprezentanți ai acestei zodii.

5. Leu

Jocurile de noroc și alcoolul sunt cele mai frecvente vicii în rândul Leilor. Mai poți întâlni și obsesia pentru sex sau tutun, dar nu la toți reprezentanții zodiei.

6. Fecioară

Fecioarele fac de regulă o obsesie din jobul lor, mai ales dacă l-au găsit pe cel mult visat. Dependența de muncă este așadar foarte des întâlnită, dar și alcoolul sau tutunul joacă roluri importante.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

7. Balanța

Mâncarea și pastilele care alungă stresul (calmante) sunt folosite de Balanțe pentru a înlătura sentimentele depresive care îi cuprind des pe reprezentanții acestei zodii.

8. Scorpion

Dacă există vreo zodie care este cu adevărat pasionată de plăcerea relațiilor sexuale, aceea este Scorpionul. Pe lângă sex însă, Scorpionii nu se dau în lături nici de la cafea, pe care o consumă foarte des.

9. Săgetător

Persoanele din Săgetător nu sunt foarte preocupate cu sănătatea lor în general, motiv pentru care tutunul și alcoolul sunt foarte des folosite. Dependența de sex are și ea o prezență destul de puternică în viețile lor.

10. Capricorn

Îndărătnicia de care dau dovadă Capricornii le dau multe bătăi de cap celor din jur, ceea ce duce la multe relații de prietenie stricate. Pentru consolare, Capricornii sunt predispuși la abuzul de alcool, tutun sau dulciuri.

11. Vărsător

Cafeaua, internetul și dulciurile sunt viciile preferate ale Vărsătorilor, care în general nu consumă alcool sau tutun foarte des. Nici sexul nu este principala lor preocupare.

12. Pești

Tot cafeaua este cea care le dă bătăi de cap Peștilor. Alături de cafea mai poți întâlni și alcoolul. Tutunul, din fericire, nu se află pe lista dependențelor în majoritatea cazurilor.

Citește și despre compatibilitatea sexuală dintre zodii.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *