logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Te numeri printre cele mai sexy zodii europene?

După cum bine știi deja, fiecare zodie dispune de anumite trăsături și caracteristici care o fac unică. Sexualitatea și sex-appeal-ul sunt unele dintre acestea. Nu toată lumea le are, oricât de mult ne-ar place nouă să credem că suntem înzestrați cu asemenea calități.

Iată mai jos o listă de 3 zodii despre care putem afirma că dispun de așa numitul ”vino-ncoa”, o listă oferită de feminal.rol.ro:

Scorpionul

Persoanele născute în zodia Scorpionului sunt considerate a fi cele mai sexy din întregul zodiac. Încrederea de sine de care dau dovadă, puterea lor de a te atrage și magnetismul general de care debordează sunt irezistibile pentru oricine.

Scorpionul este de regulă o persoană misterioasă, pe care nu vei reuși să o deslușești foarte ușor, dar tocmai acest lucru atrage foarte mult la ea.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Leul

Aflate pe locul doi în acest top, persoanele din zodia Leului sunt, trebuie să recunoaștem, pline de trufie și încredere în sine dusă la extrem, dar tocmai aceste lucruri par a avea un efect de vrajă asupra celor din jur. Să nu uităm însă și de calitățile pe care le afișează Leii, precum onestitatea, carisma și abilitățile de lideri.

Leii vor ști mereu cum să se comporte cu persoanele din jurul lor astfel încât acestea să-i considere fermecători și irezistibili. Lângă un Leu te vei simți mereu protejat și în siguranță, dar acest lucru se întâmplă de-abia după ce vei reuși să-i spargi carapacea dură și să-i câștigi încrederea.

Racul

Racul se găsește și în topul celor mai romantice zodii, dar acest lucru nu-l împiedică să ocupe și locul trei în acest clasament. Empatia de care dau dovadă Racii, profunzimea și sensibilitatea lor sunt lucruri care atrag persoanele de sex opus ca un magnet.

Racii par neînțeleși, misterioși și intriganți, lucruri care, puse alături de fidelitatea lor și de atenția acordată partenerului, devin irezistibile. Persoanele care au relații intime cu Racul cunosc puterea lor de dăruire și sacrificiu pentru binele celor dragi, în special al familiei.

Citește și despre cele mai curajoase zodii.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *