Search
Generic filters
Exact matches only

5 Idei de cadouri pentru nuntă sau cununie civilă

cadou-de-nunta

Ai de onorat multe invitații de nuntă și poate nu îți permiți să faci o cinste în toată regula pentru fiecare dintre acestea. Dacă ți se aplică ce am spus în propoziția anterioară, gândește-te la opțiunea de a le oferi un cadou drăguț noilor însurăței, care să îi încânte și care să nu te coste o avere. Iată câteva idei pentru un astfel de cadou:

Ingredientele pentru o cină romantică în doi

cos-picnic-romantic_240470

Sursa foto: © Tracyd

În stilul coșurilor cu bunătăți trimise de sărbători de companii, pregătește-le un coș cu ingredientele necesare unei cine romantice. Poți chiar să folosești o sită de paste pe post de coș. Ambalează-le frumos cu celofan și vei vedea cum prietenii tăi proaspăt căsătoriți vor aprecia cadoul tău.

O hartă personalizată

harta_6077315

Sursa foto: © Orangeline

Un cadou simbolic, dar frumos este să pui istoria noului cuplu pe o hartă în care să marchezi locurile în care au avut evenimente importante până acum (Aici s-au cunoscut, aici s-au logodit, prima vacanță împreună, aici au făcut nunta etc). În funcție de locurile cu care trebuie să „lucrezi” poți face chiar un colaj cu bucăți de hartă care să indice locurile respective și semnificaţia acestora.

Șorțuri personalizate

sorturi personalizate

Sursa foto: © Gettingpersonal

Într-o familie modernă, ambii parteneri vor găti, de cele mai multe ori. Și ce e mai plăcut decât o sesiune de gătit în doi pentru proaspăt căsătoriți? De aceea, le poți oferi cadou un set de șorțuri care să îi caracterizeze pe fiecare.

O cutie cu amintiri

cutie-cu-amintiri_16515261

Sursa foto: ©  Mcarrel

Le poți pregăti o cutie de amintiri pe care o poți sigila și inscripționa cu mesaje precum „cutie de prim ajutor în caz de probleme în căsnicie” sau” a se deschide la 10 ani de căsnicie”. În interior poți pune invitația de la nuntă, împreună cu poze și amintiri frumoase ale celor doi.

Ceva de care să aibă grijă împreună

cuplu-planteaza-copac_3445508

Sursa foto: © Kutt Niinepuu

Dacă un animăluț iese din discuție, provoacă-i să-și exerseze calitățile de familiști având grijă de o plantă. Poți personaliza ghiveciul florii respective pentru a se potrivi stilului lor și pentru a le servi drept amintire a sarcinii pe care le-ai încredințat-o.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *