logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 reguli nescrise ale întâlnirilor

Trebuie să recunoaştem că de multe ori lumea asta a întâlnirilor e complicată. Există multe reguli nescrise despre care nimeni nu prea vorbeşte şi de multe ori ajungi să te loveşti de anumite situaţii şi abia atunci să-ţi dai seama ce gafe ai făcut. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ştii fie că abia păşeşti în această lume, fie că deja eşti de ceva vreme pe aici.

  1. Standardele pe care ţi le stabileşti de acasă se schimbă. Dacă îţi place foarte mult de o persoană, şansele ca tu să laşi garda jos şi să nu-ţi mai pese că nu e blondă sau nu lucrează în mediul de afaceri sunt mari.
  2. Succesul la întâlniri stă în pur noroc. Oricât am încerca să credem că există o anume ştiinţă în spatele întâlnirilor de succes, trebuie să recunoaştem că norocul şi sincronizarea reprezintă, de fapt, cheia succesului în acest caz.
  3. Toată lumea „joacă un joc”. Fie că e vorba de „lupta” pentru a decide cine plăteşte cina sau de a aştepta până celălalt îţi va spune primul sentimentele lui faţă de tine. La un anumit nivel, toată lumea vrea să deţină puţin mai mult control.
  4. Orice ai face, la un moment dat ţi se vor întâmpla şi lucruri neplăcute în lumea întâlnirilor. Fie că o să-ţi placă de cineva care nu te bagă în seamă, fie aveţi o atracţie mare, dar persoana respectivă e într-o altă relaţie, fie o să descoperi că lucrurile nu merg spre o relaţie şi eşti folosit doar pentru sex.
  5. Nimeni nu e perfect sincer la prima întâlnire. Cu toate că e recomandat să fim oneşti cu cel de lângă noi, toată lumea are tendinţa la prima întâlnire să arate o versiune puţin cosmetizată a ceea ce este. Fie că nu dezvăluim anumite lucruri, fie că prezentăm altele într-o lumină care să ne favorizeze, nu înseamnă neapărat că minţim, ci pur şi simplu ne facem puţină publicitate bună.

Voi ce alte reguli aţi mai putea adăuga în această listă? De ce ţineţi cont şi la ce aveţi grijă, în special când e vorba de o primă întâlnire?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.