Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

5 trucuri de Feng-Shui care elimină energia negativă din casă

Cuvintele devin expresia energiei pe care o emanăm. Aşa că în special în casa în care locuim, trebuie să ne asigurăm de două lucruri: că nu există certuri şi cuvinte urâte folosite frecvent şi că avem metode prin care scăpăm de energia negativă pe care o aducem în casele noastre. Iată câteva metode pentru a te asigura că ai casa luminoasă şi încărcată cu energie pozitivă.

1. Deschide-ţi geamurile. O casă curată e una bine aerisită şi cu un aer proaspăt. Gândește-te cât de bine te simți în natură. Lasă aerul curat să intre în casă cel puţin dimineaţa devreme şi cu o oră înainte de a merge la culcare.

2. Folosește beţişoare parfumate în special dacă a avut loc o discuţie mai aprinsă sau simţi că persoanele care te-au vizitat nu au adus cu ele energie pozitivă.

3. Mătură. Chiar dacă de obicei pentru a face curat folosești aspiratorul, datul cu mătura e folosit ca un gest simbolic. Mătură înspre o uşă sau un geam deschis. Acest ritual devine simbolic pentru faptul că mături ce e vechi pentru a face loc unui lucru nou.

4. Relaxează-te într-o baie cu săruri de mare şi uleiuri esenţiale. De multe ori, cuvintele grele sau certurile, rămân în noi şi poate abia după săptămâni întregi în care se adună, răbufnim şi nu înţelegem de unde am acumulat aşa de multă energie negativă. O baie aromată timp de 20 de minute poate face minuni pentru dispoziţia ta.

5. Folosește cuvinte frumoase. Obiceiurile nu se pot schimba peste noapte, aşa că încearcă un mic exerciţiu. Încearcă să spui cuvinte precum Dragoste sau Fericire de cel puţin 50 de ori pe zi. Atunci când ne umplem casa de cuvinte frumoase, acestea vor crea o forţă gravitaţională în jurul lor care va atrage lucruri pozitive. Cuvintele au în ele o putere extraordinară şi e bine să fim extrem de atenţi atunci când le folosim. Dacă vei încerca să îți umpli viaţa cu cât mai multe gânduri şi cuvinte pozitive şi acţiunile şi rezultatele de zi cu zi vor fi la fel.

Acestea sunt doar câteva tehnici prin care poţi să faci din casa ta un loc mai luminos şi mai primitor, plin de energie pozitivă. Aplicând aceste metode simple, cu siguranţă vei simţi diferenţa şi vei avea o casă mult mai curată energetic.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *