logo
Search
Generic filters
Exact matches only

6 calităţi extrem de atractive, dar neapreciate suficient

Trăim într-o lume destul de superficială în care aparenţele sunt extrem de importante atunci când ne alegem partenerii. Fie că recunoaştem sau nu, de multe ori suntem atraşi de persoane care arată bine, dar nu au neapărat şi alte calităţi pe care le căutăm. Iată câteva calităţi foarte atractive, dar pe care nu ştim de multe ori să le apreciem la cei de lângă noi.

Dorinţa de a împărţi mâncarea

Fie că eşti la restaurant sau acasă, dacă aveţi tipuri de mâncare diferite în farfurie, dar vi se face poftă de ceea ce serveşte celălalt, e important de urmărit reacţia. Sunt persoane cărora nu le place să împartă mâncarea şi sunt cei care consideră că e normal şi chiar le place să savureze mâncarea împreună cu persoana importantă viaţa lor.

Părul răvăşit

Ok, nu e o calitate la propriu, dar trebuie să recunoaştem că mai toată lumea arată adorabil cu părul dezordonat atunci când se ridică din pat.

Faptul că se uită cu tine la seriale care nu-i plac

Fie că e vorba de „Sex and the City” în cazul băieţilor sau de „Breaking Bad” în cazul fetelor, faptul că celălalt face acest mic compromis pentru tine şi se uită (fără să comenteze şi să-şi dea ochii peste cap) la seriale care nu sunt din aria lor de interes, e o calitate care trebuie apreciată mai mult.

Simţuri ale umorului asemănătoare

Asta e o calitate pe care sigur o vrei la cel de lângă tine. Pentru că vrei să te înţeleagă şi să râdă alături de tine şi mai ales, vreţi să puteţi urmări împreună acelaşi tip de filme sau de show-uri de stand up comedy.

Faptul că-ţi spune când greşeşti fără să te facă să te simţi prost

Dacă vrem ca o relaţie să evolueze, e important să fim sinceri unul cu celălalt. Aşa că e bine să ai lângă tine o persoană care poate să-ţi spună când eşti iraţional sau nerezonabil sau nedrept. Trebuie doar să găseşti persoana care poate să facă acest lucru fără să te judece ci pentru că ţine la tine.

Modul în care relaţionează cu copiii

Fie că vrei sau nu să ai copii la un moment dat, e important ca persoana de lângă tine să fie capabilă să se descurce şi să-i placă să lucreze cu copiii. În acest fel demonstrează că este răbdătoare şi înţelegătoare.

Voi ce alte calităţi apreciaţi la cel/cea de lângă voi?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *