logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum alegi frigiderul perfect pentru locuința ta

frigider-deschis

O bucătărie echipată corespunzător poate face toată diferența din lume la calitatea mâncării pe care o consumi. În același timp, electrocasnicele pe care le folosești pot face diferența la consumul de energie pe care îl produci, iar economisitul unor bani este întotdeauna binevenit, nu-i așa? Să luăm frigiderul, de exemplu, esențial în orice bucătărie. Cum știi dacă e bun pentru nevoile tale? Dacă acesta este eficient sau nu din punct de vedere al costurilor? Îți recomandăm să citești în continuare pentru a afla răspunsurile acestor întrebări.

Dimensiunea frigiderului este importantă

Un frigider eficient nu este neapărat cel mai mare dintre cele găsite pe piață la momentul de față. Există șanse ca frigiderul menționat la urmă să nu fie nici măcar cel mai încăpător. Electrocasnicele din ziua de azi pot veni echipate cu tot felul de funcții „cool” pe care omul de rând nu le folosește, dar care ocupă spațiu indispensabil. Dacă nu ai o afacere, o familie mare (vorbim de mai mult de 4 persoane) și gătești moderat, un frigider mic este ideal pentru bucătăria ta. Acesta nu doar că va ocupa spațiu mai puțin, dar și va economisi energie electrică. Trebuie să ții cont de faptul că, în majoritatea situațiilor, capacitatea frigiderelor este măsurată în litri. Așadar, e nevoie să alegi cea mai mare capacitate pentru dimensiunea frigiderului de care ai nevoie.

Cum alegi frigiderul economic

Este recomandat să alegi un frigider din clasa energetică A, întrucât acestea sunt cele mai economice din punct de vedere al consumului de energie. În plus, va trebui să fii atent și la sistemul de dezghețare al acestuia. Ca să te scapi de o muncă laborioasă, e indicat să alegi un frigider care are un sistem automat de dezghețare. Nu în ultimul rând, poți opta pentru acele frigidere care sunt făcute de branduri mai puțin cunoscute (precum cele generice ale unor lanțuri de magazine), dar care îți pot oferi un raport calitate-preț surprinzător. Desigur, indiferent de compania producătoare, îți recomandăm să cauți recenzii ale modelelor de frigidere care te interesează pe site-uri de specialitate. Spre exemplu, pentru frigidere mici, poți să vezi detalii aici.

Ține cont de alte detalii care te interesează

Pe lângă aceste aspecte de care ar trebui să țină cont oricine, este important să ții cont de restul detaliilor care te interesează direct. Spre exemplu, vei lua în considerare dacă ai sau nu nevoie de un congelator încorporat în frigiderul tău, în funcție de cât de des folosești congelatorul sau în funcție de preferințele culinare. Dacă ești fan al legumelor congelate sau a înghețatei, cu siguranță vei avea nevoie de acesta. Dacă, în schimb, nu obișnuiești să gătești prea mult și nici nu mănânci deseori acasă, poate că nevoia de congelator nu este atât de pronunțată.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *