logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să faci selfie-ul perfect

selfie

Trăim în era #Selfie. Decât să renegi în continuare trendul, mai bine înveți să faci și tu un selfie perfect, pentru momentele în care nu are cine să îți facă poza aia fabuloasă când arăți bine sau ai ceva nou. E nevoie doar de câțiva pași și pac! Ai selfie-ul perfect! Iată care sunt aceștia!

Asigură-te că ai un fundal curat

Cu toții am văzut pozele acelea eșuate în care persoana are în fundalul pozei un morman de haine murdare sau mai rău, pe cineva făcându-și nevoile la baie. Asigură-te că nu există nimic vizibil în fundal care te-ar putea compromite. Optează pentru un fundal cât mai simplu ca să nu distragă atenția de la tine.

Alege partea ta bună

O idee pe care cel mai probabil o știi deja: ca să ai o poză reușită trebuie să îți cunoști trăsăturile și să știi care e partea ta bună. E partea cu trăsăturile cele mai simetrice sau mai evidențiate. Dacă îți e indiferent care parte să o alegi, experimentează cu diferite unghiuri și vezi care îți place mai mult.

Joacă-te cu expresiile faciale

Selfie-ul nu e poză de buletin. Nu e nevoie să stai fără să schițezi nicio expresie. Dimpotrivă, zâmbește, joacă-te cu expresiile faciale și fă ce arată mai bine pentru tine.

Nu te uita în cameră

Regula nescrisă a selfie-ului reușit e să nu te uiți în cameră când faci poza. Uită-te la ecran, uită-te spre orizont sau uita-te oriunde vrei tu, numai nu în cameră.

Fă multe poze

E absolut imposibil să îți iasă poza perfectă din prima. În schimb, experimentează! Fă mai multe poze, ca să ai apoi de unde să alegi.

Bodyselfie

Există dăți când vrei să pui în evidență un accesoriu, o ținută sau o schimbare la corpul tău. Atunci poți opta pentru un bodyselfie. Ideea de bază aici e să incluzi doar elementele ce trebuie puse în evidență (de exemplu picioarele în nisip dacă vrei să arăți că ești la plajă) sau să te ferești de reflexia blițului în oglindă. De fapt, încearcă pe cât posibil să nu te folosești de poze în oglindă. De cele mai multe ori arată kitchioase.

Editează

Ultimul pas este să editezi fotografia și să o pregătești pentru Instagram. Adaugă-i blur în zonele pe care nu le vrei scoase în evidență. Alege filtrele preferate și pune-i o descriere potrivită. Nu suntem în era Hi5, aici nu merge cu citate în loc de descriere.

Acum ai tot arsenalul de pași pentru a-ți realiza selfie-ul perfect!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *