logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să îți împachetezi bagajul mai eficient?

impachetarea_bagajului

Vacanța. Cu toții iubim vacanțele. Însă, de fiecare dată când plecăm în vacanță, ne confruntăm cu problema împachetării bagajelor, cu lipsa spațiului de depozitare. Cum putem soluționa această problema? Este destul de simplu: respectând anumite reguli simple, dar foarte eficiente.

O primă regulă verifică starea meteo pentru zilele de vacanță 

Se anunță zile ploioase? Nu uita să îți iei o pelerină pentru ploaie sau haine impermeabile.

Planifică vestimentația pentru fiecare zi de vacanță

De câte ori ți s-a întâmplat să împachetezi jumătate din dulap pentru o vacanță de câteva zile și la finalul ei, să constați că nu ai îmbrăcat nici măcar jumătate din acele haine? Aceasta e greșeala cea mai frecventă. Ce poți face? Realizează o listă cu lucrurile cele mai importante. Având un plan prestabilit, îți va fi mult mai ușor să alegi îmbrăcămintea și astfel, vei evita supra-aglomerarea bagajului. Alege haine pe care să le poți adpata și purta în mai multe situații. Nu supra-aglomera bagajul, vei regreta la final. Amintește-ți că dacă omiți un articol vestimentar, îl poți cumpăra în vacanță.

Așează hainele mai grele în partea de jos a bagajului – respectând această regulă, îți va fi mult mai ușor să organizezi bagajul.

Rulează hainele – alege să rulezi hainele, nu să le împăturești. Este un truc foarte bun dacă doriți să obțineți mai mult spațiu în bagaj și să economisiți timp pentru împachetare. Rulați hainele în lungul cusăturilor, iar hainele nu se vor șifona.

Folosiți papucii ca spațiu de depozitare – șosetele sau mănușile pot fi depozitate cu succes în acest spațiu.

Plasați articolele fragile în mijlocul bagajului – în acest mod, evitați deteriorarea lor. Regula este simplă: așezați hainele în ordinea greutății: cele mai grele jos, iar cele mai ușoare deasupra.

Puneți deasupra lucrurile ușor șifonabile – rochiile, cămășile sau orice alt tip de articole care se șifonează foarte repede dacă vor fi plasate deasupra, veți evita șifonarea lor.

Utilizați colțurile bagajului pentru depozitarea lenjeriei – economisiți spațiul din bagaj prin plasarea lenjeriei în colțurile valizei.

Alege accesoriile în detrimentul hainelor – nu e nevoie să îți pregătești foarte multe haine pentru o călătorie, dacă alegi accesoriile potrivite. Curelele, pălăriile sau eșarfele pot să transforme o ținută și să fie potrivită pentru diferite ocazii.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *