Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
personalizare laptop
personalizare laptop

Cum să îți personalizezi laptopul?

Dacă petreci foarte mult timp cu laptopul tău, atunci ar trebui să știi că îi poți îmbunătăți modul în care arată. Îl poți proteja împotriva zgârieturilor sau îi poți ascunde unele defecțiuni ale carcasei. El va fi unic, te va reprezenta oriunde îl vei folosi și s-ar putea să fie și o sursă de inspirație.

O primă metodă să îl faci să fie deosebit este să pui un sticker pe carcasă. Prețul lui diferă în funcție de dimensiuni, model sau imaginea aleasă. Îl poți lipi în spatele ecranului, iar astfel ai o altă oportunitate să îți faci laptopul unic: te poți folosi de logo-ul firmei.

il_570xN.452000187_arrbSursă foto: Etsy

O altă metodă este să  lipești stickere pe tastatură. Nu ar trebui să mai ai probleme cu recunoscutul fiecărui buton și să te uiți la tastatură atunci când scrii. Totuși, în viața ta profesională, vor apărea diferite comenzi de taste pe care ar trebui să le ții minte. Cea mai ușoară metodă? Lipește ceva care să îți amintească de combinația petru comandă.

keyboard-175614_1280Sursă foto: Pixabay

Poți să îți iei o husă sau o geantă pentru laptop, în funcție de locul în care îl folosești. Pentru un stil de viață agitat, în care trebuie să te plimbi mult, vei avea nevoie de un rucsac pentru laptop. Are avantajul că deține mult loc și pentru alte obiecte în afara device-ului. Dacă ești adeptul unui stil formal, poți folosi o geantă din piele pentru laptop.

geanta-laptop_11276387Sursă foto: Igor Terekhov

Ar trebui să mai știi că laptopul te poate ajuta la nevoie și în alte moduri de care știai până acum. Specialiștii au realizat accesorii pentru ca lucrul tău la birou să fie mai plăcut. Mini-frigiderul USB îți poate răci o doză de 0.33, ventilatorul USB îți va fi util vara, iar plita cu USB te poate ajuta să îți reîncălzești sandvișul.

Sursă foto: YoutubeChensen, Amazon

Ai putea să mai faci ceva care să îți reîmprospăteze memoria atunci când ai nevoie. Pe internet vei găsi diferite mouse pad-uri cu modele amuzante. De la terenuri de fotbal, până la un rechin ce înghite mouseul, ele îți pot fi de folos când ai nevoie de creativitate în plus.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *