Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să-i răsfeți pe cei care se întorc în țară

Cum vara românii plecați în străinătate la muncă decid să își petreacă concediul în țară, alături de cei dragi, sunt convinsă că și tu ai pe cineva care se întoarce în România. În cele ce urmează, te invit să descoperi câteva sugestii de lucruri pe care ai putea să le faci pentru cei dragi plecați la muncă în străinătate, pentru a-i face să simtă căldura cu care îi aștepți acasă.

Ajută-i să ajungă acasă

Majoritatea celor care vin în concediu în țară, aleg să călătorească cu avionul, pentru că e cea mai rapidă metodă de a călători. Însă, având în vedere că nu există conexiuni decât cu anumite orașe din țară, asigură-te că ei pot ajunge acasă cât mai rapid și mai confortabil. Dacă nu poți să te deplasezi tu cu mașina ca să îi iei de la aeroport, oferă-le opțiunea să închirieze o mașină. Pentru românii din Germania, de exemplu, există firme specializate de rent a car. Astfel, nu vor pierde timp așteptând după programul unui autobuz sau tren pentru a ajunge la cei dragi.

Așteaptă-i cu lucruri dragi

Indiferent că vorbim despre mâncarea preferată sau de alte lucruri dragi celor plecați în străinătate, îți sugerăm să încerci să îi faci să se simtă puțin răsfățați când ajung acasă. Gândește-te, printre altele, la singurătatea de care au parte acolo, de munca pe care o fac și de sacrificiile pe care au trebuit să le facă. Sigur că merită să fie puțin răsfățați când ajung acasă, nu-i așa?

Pregătește o vacanță

Ei vin în vacanță, chiar dacă vin acasă, așa că asigură-te că le oferi acel sentiment de vacanță și relaxare de care au nevoie. Poate chiar poți organiza o mini excursie undeva în țară, alături de aceștia, pentru puțină distracție.

Indiferent de situație, trebuie să ții minte că există câteva momente în care cei dragi ție merită să se simtă apreciați și să simtă că ți-a fost dor de ei, așa că nu ezita să le arăți asta, indiferent dacă o faci prin sugestiile de mai sus sau prin alte metode care-ți vin în cap și care știi că au efect pentru cei dragi.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *