Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
nunta toamna
nunta toamna

Idei creative pentru o nuntă cu tematică de toamnă

Toamna este considerată un anotimp foarte romantic datorită exploziei de nuanțe calde, așa că, de ce să nu aduceți farmecul acestui sezon în atmosfera unui eveniment unic în viața voastră? Gândiți-vă la toate bogățiile acesteia, la roadele pământului, la strugurii abia culeși și la mustul roșu care freamătă în pahare și vizualizați-le într-un decor de nuntă unic și memorabil.

Inventivitatea și creativitatea capătă o altă dimensiune dacă ne raportăm la toate paletele de culori: galben, portocaliu, marsala, maroniu, roșu, dar și la multitudinea opțiunilor decorative: diverse frunze pictate de penelul celui mai iscusit pictor, dovleci de toate formele, mărimile și culorile, roade ale pomilor (castane, ghinde, măcese, mere, pere), semițe, ramuri, etc. Însă cum intregrăm toate aceste elemente într-un decor care să atragă toate privirile? Iată aici câteva idei!

Decorul resturantului, sălii sau a cortului de nuntă

masa decorata nunta

Sursa foto: Timonko

Gândiți-vă în primul rând la culoarea dominată, apoi construiți întregul decor pe baza acesteia. Pentru decorațiunile de pe masă optați pentru diverse vaze de sticlă, cosulețe, suporturi vintage pentru flori. Acestea trebuie să respecte neapărat tematica toamnei, așa că alegeți crizanteme, anemone, trandafiri de gradină, pe care le puteți combina cu diverse frunze, sau crenguțe colorate pline de roade: măceșe, cătină. Dacă vreți să renunțați la clasicele suporturi pentru flori, puteți opta pentru un decor cu dovleci pe care să îi umpelți apoi cu flori, frunze, fructe și semințe de sezon.

Farfuriile suport se pot decora de asemenea cu un șervet în culorile evenimetului și un mic accesoriu tomnatic: rondele din trunchi de copac, frunze, ghinde, etc.

Buchetul miresei

buchet mireasa

Sursa foto: Oleg07871

Un buchet de dalii, crizanteme, anemone, cale sau trandafiri în culorile toamnei va contrasta foarte frumos cu rochia albă de mireasă. Pentru o notă de rafinament și eleganță alegeți și alte elemente cum ar fi crenguțele cu fructe, flori de câmp uscate sau diverse ramuri de arbuști. Combinațiile sunt nenumărate, așa că decizia finală vă aparține în totalitate, în funție de stilul abordat și culoarea predominantă.

Tortul mirilor

tort nunta

Sursa foto: Viktoriya Antropova

Dacă tortul mirilor este una dintre cele mai așteptate aparții din meniul de nuntă, de ce să nu alegem și pentru acesta câteva elemente tomantice? Aici aveți nevoie doar de imaginație și de un cofetar iscusit pentru a crea ceva pe măsură și care să completeze tematica evenimentului.

Pentru o nuntă memorabilă, decorul este cel care face diferența, așa că, dacă și tu îți dorești acest lucru, apelează cu încredere la propria creativitate și la toate resursele pe care fiecare sezon ți le pune la dispoziție. Însă, toamna parcă are ceva aparte, iar de la o imagine a naturii reflectată într-un decor de invidiat, nu mai este decât un pas până la o nuntă de poveste!

Picture of Liliana

Liliana

Liliana este pasionată de lectură, călătorii și marketing. Îi place să fie la curent cu tot ce mișcă în mediul online și să descopere oameni, locuri și culturi noi. A absolvit turismul la Cluj, dar viața ei profesională a luat o nouă întorsătură în urma participării la prima ediție a Online Marketing Academy by Google Romania.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *