Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi pentru relațiile la distanță

Să fii departe de persoana iubită pentru un număr mare de zile poate fi o provocare. În ziua de azi, tot mai multe cupluri sunt nevoite să își mențină relația la distanță. Dacă și tu ai o relație la distanță cu jumătatea ta, iată câteva sfaturi ca relația voastră să rămână la fel de interesantă, chiar dacă vă vedeți mai rar.

Stabiliți reguli pentru așteptările fiecăruia

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți când intrați într-o relație la distanță este să stabiliți care sunt așteptările fiecăreia dintre voi în relație. Care sunt lucrurile pe care le acceptați și care depășesc limite. Este important să discutați asta pentru că ceea ce unuia i se pare exagerat, celuilalt îi poate părea perfect normal, iar asta este principalul motiv al neînțelegerilor între cupluri la distanță. Includem aici și săritul la concluzii. Comunicarea este esențială în relațiile la distanță și este recomandat ca partenerii să discute problemele și nelămuririle, ca să nu existe concluzii trase în grabă și neînțelegeri.

Țineți-vă la curent cu ce se întâmplă

Este important ca jumătatea ta să se simtă inclusă în viața ta, chiar dacă este la depărtare. Evident, și reciproca este valabilă. Comunicați constant despre ceea ce se întâmplă în viața voastră, despre evenimente și întâmplări din zilele obișnuite ale fiecăruia.

Respectați-vă viața socială

Este imposibil ca tu sau partenerul tău de viață să nu aveți o viață socială în afara relației. Deși gelozia este o dovadă de afecțiune, excesul de gelozie vă poate face mai mult rău decât bine. Dacă vezi o poză și ceva îți atrage atenția gândește-te că nu ai contextul pentru a trage concluzii. Decât să fii prea protector cu jumătatea ta, oferă-i un vot de încredere și comunicați despre ceea ce se întâmplă. Respectați viața socială a celuilalt și nu distrugeți încrederea în partener din gelozie.

Încheiați conversațiile într-un ton pozitiv

Dacă ați avut o neînțelegere, nu închideți telefonul lăsând ca ultima discuție să fie asta. În schimb, aduceți în discuție un subiect plăcut pentru amândoi. Astfel nu veți rămâne cu gânduri rele după conversație, nici nelămuriri.

Folosiți-vă imaginația

Da, tehnologia face totul mai simplu în zilele noastre, dar câteodată e mai frumos să ai imaginația la îndemână. Pentru că nu puteți avea tot timpul o relație fizică, folosiți-vă de mesaje în care să povestiți ce se întâmplă în imaginația fiecăruia.

În final, dacă reușiți să păstrați o relație la distanță, reușiți să treceți peste orice altă problemă, nu?

Citește și Cât de mult îți ceri iertare?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *