logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 Rețete de smoothie cu cafea

Cafeaua este un ingredient principal al micului dejun pentru milioane de oameni din lumea întreagă. Și dacă tot o consumi zilnic alături de micul dejun, de ce să nu o încorporezi propriu zis în masa ta? Îți propun câteva rețete de smoothie prin care poți face asta:

Smoothie cu cafea și banană

smoothie-cu-cafea-si-banane_29949682

Sursa foto: © Galina Shchipakina

Pune într-un blender o ceașcă de cafea rece, alături de o banana, un iaurt grecesc simplu, 2 linguri de miere sau sirop de agave, câteva cuburi de gheață și, dacă vrei, condiment precum scorțișoară, nucșoară sau semințe de in măcinate. Pornește blenderul și mixează toate până când obții un smoothie cremos.

Smoothie cu cafea și portocale

smoothie-cu-cafea-si-portocale_27518694

Sursa foto: © Vladakg

Pune în blender cafea rece, alături de lapte (sau lapte de migdale), cuburi de gheață și suc de portocale proaspăt stors. Mixează totul până obții un amestec omogen și bucură-te de un gust delicios de cafea și portocale. Dacă e nevoie, poți îndulci smoothie-ul cu zahăr sau miere.

Smoothie cu cafea, cacao și chia

smoothie-cu-cafea-si-cacao_50170579

Sursa foto: © Anastasiia Vorontsova

Pune în blender cafea rece, alături de o lingură de cacao, o banană, o linguriță de semințe de chia și lapte de vacă sau lapte de soia (poți chiar să pui lapte cu cacao). Mixează totul la un loc și gata.

Smoothie cu cafea și ananas

smoothie-cu-cafea-si-ananas_61506735

Sursa foto: © Jimbophotoart

Dacă îți dorești ca diminețile tale să aibă puțină aroma tropicală, nu trebuie să ratezi acest smoothie. Amestecă cafea rece cu bucăți de ananas, lapte de cocos, apă și puțină miere sau sirop de agave. Mixează totul la un loc și savurează.

Smoothie cu cafea și cocos

smoothie-cu-cafea-si-cocos_58683163

Sursa foto: © Elena Veselova

Și dacă tot vorbim de arome tropicale, nu putem sări peste un smoothie cu cocos, nu-i așa? Pune, așadar, într-un blender cafea rece, lapte de cocos, banană, fulgi de cocos și-o mână de gheață. Amestecă totul și decorează-l cu câțiva fulgi de cocos, apoi bucură-te de aroma sa în timp ce îți începi dimineața.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *