Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

10 Idei de cadouri pentru bărbaţii maturi

Cele mai bune cadouri pentru bărbaţi nu sunt uşor de găsit, mai ales dacă doriţi să cumpăraţi un cadou care într-adevăr să îi placă. Pe parcursul unui An sunt nenumărate evenimente în care partenerul se aşteaptă la un cadou: Crăciun, Onomastică, Valentines’s day, poate ziua în care v-aţi căsătorit sau de ce nu, o mică atenţie într-o zi oarecare care să îi amintească cât de mult îl iubiţi. Dacă doriţi să mergeţi la sigur îl puteţi întreba direct sau îi puteţi cere o listă cu obiectele dorite dar dacă doriţi să fie surpriză, v-am pregătit o lista proprie cu idei de cadouri pentru bărbaţi:

1.Un portofel de piele! În funcţie de buget puteţi alege unul mai ieftin, de la târgurile din oraş sau puteţi lua un model mai extravagant din colecţiile de lux ale caselor de modă! (cost aproximativ= 50 ron+)

2.Accesorii Apple! Dacă iubitul tău e pasionat de gadget-uri puteţi merge la sigur cu un Ipod Apple sau alte accesorii care pot costa mai puţin (mouse, tastatură fără fir, masă pentru laptop etc). (cost aproximativ= 100 ron+)

3.Cărţi şi cursuri de gătit online! Dacă partenerul tău iubeşte să petreacă timp în bucătărie îl poţi impulsiona cu câteva cărţi şi un curs de gătit pe care să îl faceţi împreună! Un cadou de pe urma căruia vei profita din plin 🙂 (cost aproximativ= 100ron+)

4.O pereche de căşti Sony! Dacă iubitul tău iubeşte să asculte muzică şi să stea noaptea treaz cu laptopul în braţe, o pereche de căşti performante o să soluţioneze problema şi o să-l facă foarte fericit 🙂 (cost aproximativ = 200ron+)

5.Ochelari de soare RayBan! Chiar dacă fake-uri se găsesc pe toate gardurile un bărbat serios are nevoie de o pereche de ochelari de soare serioşi, cu etichetă reală! Modele sidefate, în tendinţe acum, sunt potrivite pentru băieţii creativi, energici, pe când cei fumurii se potrivesc bărbaţilor din clasa business. (cost aproximativ 400ron+)

6.O carte sau un Kindle plin de cărţi! Dacă iubitul tău adoră să petreacă timp în lumea cărţilor e de bine! Ai putea să-i îmbogăţeşti biblioteca cu o carte iar dacă ai un buget generos, un Kindle e o investiţie bună pe termen lung (cost aproximativ de la 25 ron/carte la 400ron/ Kindle).

7.Un set de parfumuri de firmă! Să cumperi parfum e varianta cea mai sigură dar în acelaşi timp cea mai puţin surprinzătoare! O idee mai bună ar fi un set de parfumuri mici, astfel şansa să dai greş e nulă fiindcă unul sigur îi place (găsiţi la Sephora şi în Duty Free set de 5 parfumuri) cu până în 35 euro. (cost aproximativ 150+ ron)

8. O cutie cu trabucuri! Dacă iubitul tău fumează poţi să îi faci un cadou diferit, un pachet cu ţigări cu arome sau trabucuri de înaltă calitate! (Cost aproximativ 50-200 ron).

9.Un ceas! Dacă iubitul tău obişnuieşte să întârzie mereu poate că ar fi timpul să îi cumperi un ceas! Unul deşteptător dacă întârzie dimineaţa sau unul de mână dacă întârzie la întâlnirile cu tine (cost aproximativ 25-75 ron).

10. Un cd sau colaj plin cu fotografiile voastre frumos înrămat! Uneori un cadou venit din suflet este cea mai bună variantă! (Cost aproximativ 35-50 ron; în funcţie de nr de poze şi modelul ramei).

Tu ce cadou i-ai făcut ultima oară iubitului tău?

foto

Picture of Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *