logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 coafuri pentru vremea caldă

Suntem în plină vară, canicula e în floare și cele dintre noi care avem părul mediu sau lung nu mai știm ce să facem cu el ca să nu ne mai fie atât de cald. Pune foarfeca deoparte, nu ai nevoie de ea! Vin în ajutorul tău cu 5 propuneri de coafuri perfecte pentru vremea caldă de afară! Sunt chic, ușor de făcut și te scapă de transpirația pe gât.

Coadă de cal

coada-de-cal_35463893

Sursa foto: © Branislav Ostojic

Cea mai simplă metodă de a-ți ridica părul de pe gât e să îl prinzi într-o coadă de cal. Cu cât mai sus, cu-atât mai bine! Pentru un plus de eleganță și pentru a ascunde elasticul, poți împleti o șuviță din coadă și să o înfășori în jurul elasticului de păr (sau poți face asta și fără să împletești).

Coadă împletită

coada-impletita_71057449

Sursa foto: © Kassandra178

Dacă nu-ți place să-ți ridici părul în coadă înaltă, poate preferi să îl împletești într-o coadă joasă, pe care o poți aduce într-o parte. E o coafură tare boemă, care e potrivită atât pentru ieșiri în parc, cât și pentru o zi când ai multe de făcut. În plus o poți accesoriza cu diferite agrafe sau accesorii de păr.

Coc de balerină

coc-de-balerina_24347039

Sursa foto: © Daniel Sroga

Eu folosesc această coafură când vreau să mă prefac pentru o zi că am părul scurt. Asta pentru că un coc de balerină stă atât de bine fixat pe cap și îți ridică tot părul de pe spate, încât dacă nu ai vedea cocul, ai putea crede că te-ai tuns. Îl poți face răsucindu-ți părul într-un coc jos după ce l-ai prins într-o coadă sau te poți folosi de accesorii pentru cocuri precum un burete sau agrafe speciale. O altă variantă e cocul pe care îl poți face în vârful capului, care-ți adaugă și câțiva centimetri în înălțime.

Coroană de împletituri

coroana-impletita_34628452

Sursa foto: © Sheftsoff

Nu te gândi că ai nevoie de nu știu ce abilități de împletit și coafat. Tot ce trebuie să faci e să-ți împletești părul normal, în 2 cozi pe care să le treci peste cap ca o coroană și să le prinzi cu agrafe. E simplu, de efect și poate fi realizat și pe păr mediu, nu doar pe păr lung.

Coc cu împletitură spic

coc-impletit_40852664

Sursa foto: ©  Mikhail Malyugin

Pe jumătate împletitură, pe jumătate coc – e compromisul perfect! Începe prin a-ți face o cărare într-o parte prin păr din față spre spate, și prinde părul cel mai mult, astfel încât să nu-ți intre în cale. Pe părul rămas fă o împletitură spic. Folosește-te de restul de păr pentru a-ţi forma cocul și a-ți defini fața și ascunde capătul cozii sub coc. Vei arăta chic și gata de orice tip de eveniment.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *