Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

5 idei de manichiură pentru Halloween

Manichiurile tematice pot da bătăi de cap atunci când nu sunt făcute de profesioniști. Dacă vrei să ieși în oraș de Halloween și să ai o manichiură care să-ți completeze ținuta, dar nu mai ai un buget și pentru o manichiură, vin cu câteva propuneri de manichiură, simple de realizat, dar de efect.

Pisicuțe

mani pisica

Sursa foto: © Glossyfinds

Ca să faci pisicuțe pe unghii, tot ce trebuie să faci e să te asiguri că începi fie cu unghia curată, fie cu un strat uscat de ojă în culoarea pielii. Apoi cu o ojă neagră, trage două linii aproape oblice, la extremitățile unghiei – acestea vor fi urechile pisicuței. Unește liniile în formă de semilună și umple toată zona cu ojă neagră – acum ai format capul pisicii. Cu o scobitoare sau o agrafă de păr scufundată în ojă albă, fă două puncte care să reprezinte ochii pisicii – asigură-te că oja neagră s-a uscat complet înainte să faci asta. Apoi cu vârful curat al scobitorii, scufundat ușor în ojă neagră, creează pupilele pisicii, după ce picăturile de ojă albă s-au uscat. Aplică un top coat și gata!

Mumie

mumie

Sursa foto: © Chitchatnails

Vrei să ai unghii cu mumii de Halloween, dar nu știi să le faci? Colorează-ți unghiile cu o ojă în nuanța pielii sau o ojă albă. Ia o fașă de pansament și fă-o cu ojă într-o culoare maronie, asemănătoare unor bandaje murdare. Imediat după ce ai făcut bandajul cu ojă, pune-l cu grijă peste unghie, astfel încât modelul acestuia să se imprime. După ce aștepți puțin să se usuce, desenează ochii mumiei cu o scobitoare și aplică un lac transparent pentru rezistență.

Dovleac

dovleac

Sursa foto: © Petit Peinture

Folosește o ojă cu sclipici sau o ojă în nuanța pielii și vopsește cu ea toate unghiile. După ce s-a uscat, cu o ojă portocalie, formează dovleacul, fie în formă de semilună, fie ca o inimă neterminată (cu vârful în exteriorul unghiei). după ce s-a uscat, scufundă o scobitoare într-un portocaliu mai deschis (sau poți opta pentru negru dacă vrei să fie mai dramatic) și trage câteva linii curbate, care vor oferi puțină dimensiune dovleacului tău. Apoi fă-i codița cu verde sau maro și gata.

Unghii Sângerii

blood-splatter-002

Sursa foto: © Vampires

Nimic nu e mai simplu decât să creezi iluzia că unghiile tale sunt pătate cu sânge. Tot ce ai nevoie e o periuță de dinți pe care nu o mai folosești, ojă roșie și albă, șervețele de hârtie și acetonă. Aplică oja albă pe unghiile tale și las-o să se usuce complet. Picură pe un șervețel de hârtie ojă roșie, pune periuța de dinți în ojă și stropește unghiile, trecând cu degetul prin periuța plină cu ojă. Ai grijă să protejezi suprafața pe care îți faci unghiile. După ce ai obținut efectul dorit, curăță pielea din jurul unghiilor și gata.

Glow in the dark

glow in the dark

Sursa foto: © Preen

Poate cea mai simplă manichiură de Halloween e una care nu necesită prea mult efort. Caută o ojă fosforescentă, care să strălucească în întuneric și vopsește-ți unghiile cu ea. Apoi, când se lasă noapte, unghiile tale vor părea că au puteri magice.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *