Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
black friday
black friday

5 lucruri ce NU merită cumpărate de Black Friday

Se apropie cea mai iubită zi pentru femeile dependente de cumpărături şi anume Black Friday. Pentru a face faţă cu brio şi pentru a nu fi tentate să cheltuiţi fără limită ar fi indicat să faceţi o listă cu  obiectele de care aveţi nevoie ca să nu vă umpleţi casa de tot felul de tentaţii numite `REDUCERI`. Următorul pas ar fi să navigaţi online pe site-urile preferate şi să scoateţi preţurile la obiectele dorite. Acum că ştiţi exact ce doriţi aşteptaţi Black Friday şi cumpăraţi doar obiectele ce au intra-devăr preţuri irezistibile. Înainte să începeţi lista, ne-am gândit să vă scriem 5 lucruri ce chiar NU merită cumpărate de Black Friday:

1. Decoraţiuni de Crăciun

Ştiu că tentaţia e mare, se aprope Crăciunul şi toate femeile îşi doresc globuri şi ornamente noi însă mai gândiţi-vă o dată. Chiar nu rezistaţi încă un Crăciun cu ornamentele vechi? Gândiţi-vă la reducerile masive şi lichidările de stoc de după anul Nou, când vă puteţi cumpăra la preţuri şi mai mici o grămadă de ornamente pentru anul viitor. (nu uitaţi când cumpăraţi să găsiţi prima dată loc pentru depozitare). Decoraţiuni găsiţi la ofertă pe site-uri de specialitate sau la marile shopuri online.

2. Îmbrăcăminte şi încălţăminte de iarnă

Deoarece ne aflăm în plin sezon pentru cumpărarea şi purtarea de articole de iarnă cum ar fi cizme, jachete, paltoane, fulare, ghete acum nu este un moment bun să le cumpăraţi. Doar dacă găsiţi preţuri fără egal, la marile branduri (ceea ce mă îndoiesc) şi doriţi să vă prindă Crăciunul cu haine din ultima colecţie. Altfel ar fi mai bine să aşteptaţi luna februarie şi marile lichidări de stoc al hainelor de iarnă.

Dintre magaziene online cu îmbrăcăminte şi încălţăminte de iarnă care vin cu oferte de black briday vă enumerăm:
Fashion UpOriginalsEccoShoes, StarShiners sau Fashion Days

3. Bijuterii

Comercianţii ştiu că există alte Sărbători când femeile se aşteaptă la bijuterii, cum ar fi Valentine`s Day. Cu această ocazie reducerile sunt mult mai mari. În cazul în care nu sunteţi forţaţi să puneţi sub brad o bijuterie ar fi mai bine să aşteptaţi luna februarie, când veţi salva o sumă substanţială de bani pe un inel cu diamante veritabile.

MeliMeloparisDivisima, GlamBazaar sau WatchZonesunt doar câteva din magazinele online de bijuterii si ceasuri de la noi.

4. Camere DSRL şi televizoare de ultima generaţie

Nimeni nu contestă reducerile mari la electronice în ziua de Black Friday. Însă dacă vă doriţi o cameră foto din ultima colecţie sau un televizor deabia scos pe piaţă, adică să fiţi în pas cu noile tehnologii atunci cel mai bine ar fi să aşteptaţi lansările din 2015 şi deabia apoi să cumpăraţi. Evident dacă aţi găsit deja modelul ideal de DSRL sau televizor atunci Black Friday va fi o zi specială pentru voi. Camere DSRL şi televizoare de ultima generaţie gasiti pe Emag.roEvoMag.ro sau Altex.ro

5. Vacanţe
Mulţi sunt cei care prinşi în vâltoarea cumpărăturilor se lasă păcăliţi de ofertele agenţiilor de turism şi plătesc un avans pentru o vacanţă, pe care apoi o regretă. Fiindcă toată lumea ştie că ofertele cele mai bune sunt cele de Early Booking din ianuarie-februarie când puteţi cumpăra vacanţe ieftine pentru sejurul de vară, sau ofertele Last Minute când se pun la bătaie ultimele locuri care nu s-au ocupat încă şi preţurile scad şi la jumătate fiindcă încearcă să-şi mai recupereze din cheltuieli pe ultima sută de metri.

Acum puteţi să refaceţi lista de cumpărături şi să începeţi analiza de preţuri 🙂

Vezi aici lista magazinelor online participante la Black Friday din Romania.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *