Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

5 motive pentru care sexul de dimineaţă e cel mai bun

Să faci sex noaptea şi să bei cafea dimineaţa defineşte stilul de viaţă a tuturor. Însă sunt câţiva fericiţi care au înlocuit cafeaua cu sexul şi se pare că efectele sunt mai puternice decât cofeina. Iată 5 motive pentru care să încerci şi tu:

1.Uită de alarma de pe telefon când există un mod mai plăcut de a zice bună dimineaţă

De ce să începi ziua cu nervi apăsând pe snooz la infinit când poţi să începi ziua cu iubire, cu cuvinte de dragoste, tandreţuri şi îmbrăţişări. Nu e acesta modul în care visezi să te trezeşti în fiecare dimineaţă? În braţele iubitului tău care te dezmiardă şi îţi spune cât de frumoasă eşti!

2.Ridică sexul la un alt nivel

Poate că seara eşti obosită şi nu mai ai chef să încerci lucruri noi sau poate sunteţi doi timizi fără iniţiativă însă sexul de dimineaţă poate fi un pretext bun de a intra la duş împreună sau să începeţi joaca în timp ce pregătiţi micul dejun.  Deveniţi inventivi şi o să vedeţi cum veţi învinge monotonia în doar câteva dimineţi!

2
imgur.com

3.După sex eşti plină de viaţă

Sexul e un boom de energie care te ţine toată ziua şi te face să te ridici mai uşor din pat. Ştiu că sunt persoane pe care sexul îi relaxează atât de tare încat dorm instant însă sunt şi persoane active, care se implică, merg la duş şi apoi încep ziua în forţă fără nici o problemă. Regula de aur e să va implicaţi amândoi pentru ca unul să nu fie epuizat mai apoi şi celălalt să zburde de energie.

4.Sexul de dimineaţă te ajută să te menţii în formă

Poate nu ştiaţi dar sexul arde 5 calorii pe minut. Nici nu e vorba în final de caloriile arse ci de faptul că faceţi mişcare. Multă mişcare. Pe care în alt context nu aţi fi făcut-o la prima ora a dimineţii. Aşa că sexul e un pretext bun pentru exerciţii de susţinere, flexibilitate şi cardio. Depinde cum vă place….

E drept şi că apoi o să vă vină să mâncaţi frigiderul chiar dacă de obicei nu mâncaţi dimineaţa. De aceea e bine să aveţi la îndemână un baton de cereale în caz că nu vă mai rămâne timp pentru un mic dejun A la carte.

5.Sexul te face fericită

În timpul orgasmului se întâmplă ceva magie care eliberează un hormon care te face fericită! Mulţi îl numesc „hormonul fericirii” care te întinereşte şi îţi da o alură de om pozitiv, fericit! Exact ce aveai nevoie pentru a începe o zi bună!

În continuare un mic ghic cu ce aveţi nevoie pentru a avea dimineţi de amor cu succes: să mergeţi la baie de cum va treziţi (senzaţia de urinare omoară toată pasiunea), pastile Mentolate, metode contraceptive la îndemână (să nu trebuiască să staţi să vă gândiţi unde le-aţi lăsat, prin ce pantaloni le-aţi putea găsi sau unde e portofelul) cel mai bine ţineţi câteva în noptieră sau într-un loc secret din dormitor.

Voi înlocuiţi cafeaua de dimineaţă cu sexul ?

foto

Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *