Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

5 semne că se îndrăgosteşte de tine

Ştim că uneori bărbaţii nu reuşesc să-şi exprime emoţiile sau să declare ceea ce simt. De aceea, femeile trebuie să facă un pas în plus şi să citească anumite semne ca să îşi dea seama dacă tipul drăguţ cu care ies de câteva săptămâni e serios sau nu în ceea ce le priveşte. Există câteva semne clare din care să-ţi dai seama dacă e deja topit după tine.

Îţi trimite mesaje constant

Şi nu orice fel de mesaje. Ci mesaje uneori stupide, despre cele mai mărunte şi insignifiante lucruri care i se întâmplă. Asta pentru că se gândeşte la tine şi cam orice face sau vede îi aduce aminte de tine.

Te sună

Majoritatea bărbaţilor urăsc să vorbească la telefon. Dacă nu e ceva legat de serviciu sau vreo urgenţă, şansele să dea ei un telefon cuiva sunt minime. Însă în momentul în care încep să se îndrăgostească, vei realiza că te sună şi să-ţi spună că tocmai au văzut o pisică şi seamănă tare mult cu a ta.

Nu mai primeşte mesaje atât de des

Cât timp nu suntem într-o relaţie serioasă, cu toţii mai trimitem mesaje în care flirtăm cu diferiţi potenţiali parteneri. Dacă la un moment dat observi că nu mai primeşte astfel de mesaje e un semn că pentru el relaţia începe să devină serioasă.

Îţi cere sfaturi în materie de modă

Fie că te sună pentru un astfel de sfat, fie că îţi cere chiar să ieşiţi la cumpărături ca să-şi reînnoiască o parte din garderobă, e clar că deja aţi trecut la un alt nivel. Vrea să te vadă cu orice preţ şi să-ţi demonstreze că sfaturile tale sunt importante pentru el.

Vezi cum se comportă prietenii lui cu el

Dacă îl iau tot mai des la mişto în legătură cu cât de aiurit e în ultima vreme, e semn clar că şi ei au observat schimbările din comportamentul lui. E un semn clar că se îndrăgosteşte de tine şi nu prea ştie cu să îţi spună asta.

Nu toţi bărbaţii se pricep la cuvinte, nu toţi doresc să-şi exprime sentimentele atât de direct, aşa că e important să urmăreşti acest gen de semne pentru a nu risca să le interpretezi greşit. Dacă simţi că atracţia e reciprocă, încearcă să-l ajuţi la acest capitol şi să faci şi tu mici paşi în această direcţie.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *