Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

6 lucruri surprinzătoare despre dragoste şi sex

Fie că suntem singuri, ieşim la întâlniri sau suntem deja într-o relaţie serioasă, toată lumea are tendinţa de a se compara cu cei din jur. Într-un sondaj recent au fost intervievaţi 5000 de oameni singuri şi 1000 de oameni căsătoriţi pentru a trage tot felul de concluzii legate de dragoste şi sex. Iată ce s-a descoperit mai exact:

  1. Sexul nu se temină după căsătorie. 41% din cuplurile căsătorite au făcut sex cel puţin o dată pe săptămână în anul precedent (ei zic că e de bine cifra astaJ). În plus, 48% din femeile căsătorite se gândesc la sex mult mai des decât cele singure.
  2. Problemele financiare îţi pot afecta farmecul în materie de întâlniri. Majoritatea celor intervievaţi au declarat că nu ar ieşi la întâlnire cu o persoană care are datorii.
  3. Oamenii încă cred în căsnicie. Cu toate că avem impresia că tot mai multă lume e singură în societatea actuală şi cu toate că în multe cazuri cariera e pe primul loc, 9 din 10 oameni singuri intervievaţi au declarat că îşi doresc să se căsătorească la un moment dat.
  4. Relaţiile pasagere sunt ceva mult mai comun. Dacă acum câteva decenii era scandalos să faci sex cu cineva înainte de căsătorie, iată că în ziua de azi nu e nimic şocant nici în a face sex cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o. Doar 37% din femeile întrebate au declarat că aşteaptă până relaţia e un pic serioasă înainte de a se culca cu bărbatul respectiv. În plus, 47% dintre respondenţi au declarat că au avut cel puţin o relaţie de genul „prieteni cu beneficii”. Dintre acestea, 44% s-au transformat pe parcurs în relaţii serioase.
  5. 48% dintre bărbaţii singuri intervievaţi au declarat că şi-ar dori să-i cunoască pe părinţii partenerei înainte de a avea o relaţie exclusivă cu ea. Aşa că nu trebuie să vă faceţi griji excesive în privinţa momentului potrivit pentru a-i prezenta. Acest grup vrea să ştie cu cine are de-a face încă de la începutul relaţiei.
  6. Aveţi grijă cu mesajele şi pozele deocheate. Dacă ai impresia că mesajele erotice sau fotografia nud pe care tocmai i-ai trimis-o e destinată exclusiv pentru el sau ea, mai gândeşte-te. 23% dintre participanţii la acest interviu au declarat că le-au arătat şi prietenilor acele poze sau mesaje. Eventual aşteaptă până sunteţi într-o fază mai avansată a relaţiei şi consideri că poţi să ai deplină încredere în partenerul tău.

Picture of Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări