logo
Search
Generic filters
Exact matches only

6 semne că flirtează cu tine

Când a fost ultima oară când un tip drăguţ pe care nu-l cunoşteai a flirtat cu tine? Probabil s-a întâmplat mult mai recent decât crezi, dar nu ai recunoscut toate semnele. Un studiu recent arată că nu ne pricepem foarte bine la perceperea semnelor de acest fel şi că femeile de multe ori chiar nu au habar că cel de lângă ele e interesat de ceva mai mult.

Studiul respectiv a demonstrat că bărbaţii erau de două ori mai precişi în identificarea faptului că o femeie flirta sau nu cu ei. Iată şase semne că e vorba cu siguranţă de un flirt şi nu doar de o conversaţie politicoasă.

Stă cu tot corpul îndreptat spre tine. Poziţia corpului ne arată multe despre noi şi cei din jur aşa că dacă stă faţă în faţă cu tine şi nu aşezat într-o parte, e clar că e interesat.

E puţin fâstâcit. Exact aşa cum femeile îţi plimbă mâna prin păr sau îşi aranjează fusta, şi bărbaţii fac exact acelaşi lucru. Fie că îşi îndreaptă cravata sau cămaşa sau îşi dau praful imaginar jos de pe umeri, e un semn clar că te place.

Cu toate că se spune că opusurile se atrag, punctele comune sunt esenţiale atunci când vine vorba de flirt. Dacă îl vezi că încearcă să găsească cât mai multe puncte pe care le aveţi în comun, cel mai probabil vrea să-ţi demonstreze că vă potriviţi.

Contactul vizual prelungit e tot un semn că vrea să ştie mai multe despre tine. Dacă e în cealaltă parte a camerei la o petrecere şi-ţi aruncă o privire scurtă, e doar un semn simplu de salut, dar dacă privirea îi rămâne aţintită asupra ta mai mult timp, e un semn în plus că vrea mai mult.

Un alt semn subtil şi rapid pe care îl fac bărbaţii care sunt interesaţi de cineva e mişcarea sprâncenelor. Dacă ridică sprâncenele şi le lasă rapid la loc, e de obicei un semn că a văzut ceva ce-i place.

Unul dintre cele mai bune semne pentru a-ţi da seama dacă flirtează cu tine e faptul că reţine ceea ce îi spui. Dacă deja aveţi o conversaţie de ceva vreme şi menţionează un lucru pe care tu i l-ai povestit anterior, e clar că e interesat de ceea ce-i spui şi i-ai captat atenţia.

Tu cât de uşor îţi dai seama dacă cineva flirtează cu tine? Şi ce alte semne mai cauţi la o primă întâlnire pentru a vedea dacă este interesat de tine?

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *