Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

8 motive pentru care e bine să ai o relație apropiată cu mama ta

8 martie se apropie, iar noi nu contenim să ne gândim la motive pentru care ne iubim mamele și suntem fericite că avem o relație minunată cu ele. Iată de ce mama întotdeauna va deveni aliatul tău în aproape orice.

1. Poți fi irascibilă cât vrei chiar dacă nu ai un motiv suficient de bun. Spre deosebire de restul persoanelor din jurul tău, care te-ar lăsa să îți revii sau ar țipa înapoi la tine, mama rămâne singura persoană care nu va face asta, ci va încerca să afle ce se întâmplă cu tine ( uneori până la exasperare, dar trebuie să le iubim pentru că măcar încearcă).

2. Cel mai sincer partener de shopping. În timp ce unele din persoanele cu care mergi la cumpărături îți va spune că arăți bine într-o rochie în care tu nu te simți confortabil, doar pentru a scăpa de încă o  tură prin magazine, mama ta este mereu sinceră și îți spune adevărul. Ba chiar, te convinge să te mai uiți și la alte modele înainte de a te decide.

3. Când primești o ofertă de job sau pur și simplu ai o zi grozavă, mama se află prima pe lista persoanelor de sunat în astfel de cazuri ( sau pur și simplu află pentru că și așa te sună de 5-6 ori pe zi doar să vadă ce faci).

4. De când a învățat să folosească facebookul , poți fii sigură că toate pozele tale au primit like și chiar și cele mai neinteresante postări vor fi citite conștiincios.

5. Știi deja de pe acum, că nu se va supăra să lași în grija ei viitorii ei nepoți, când tu vei simți nevoie să petreci o seară în oraș sau să pleci în vacanță. Destul de tare, nu?

6. Întotdeauna îi va plăcea același persoane ca și ție și va blama pe aceia pe care nu îi placi. Ce poate fi mai minunat decât asta?

7. Când mai te duci pe acasă, mama mereu se asigură că te răsfață și nu te lasă să faci nimic ( nu speli vasele, nu faci de mâncare și cu puțin noroc nu trebuie să îți faci și patul).

8. Este persoana care are încredere în tine și în forțele tale cel mai mult , chiar și atunci când tu nu mai ai.

Voi ce motive aveți pentru care vă considerați mamele cele mai bune prietene?

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *