Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Activităţi de iarnă în doi

Când începe frigul, e tentant şi confortabil să petreci cât mai mult timp în interior şi asta poate dăuna relaţiei voastre fiindcă plictiseala se poate instala foarte repede. Până la urmă ce puteţi face în casă amândoi? Să vedeţi filme, să gătiţi împreună, să vă jucaţi jocuri şi eventual să vă cuibăriţi devreme în pat. Adevărul e că doar fiiindcă ninge afară nu înseamnă că trebuie să vă închideţi în casă. Există o mulţime de activităţi de iarnă pe care le puteţi face împreună pentru a reaprinde focul pasiunii:

Începeţi cu un weekend romantic la o cabană

Fiindcă acolo vrând nevrând tot trebuie să ieşiţi afară şi o schimbare de mediu o să vă prindă bine. Gândiţi-vă la serile frumoase din faţa şemineului şi la dimineţile de pe verandă, infofoloiti amândoi într-o pătură groasă, cu o cafea aburindă, privind peisajul şi brazii încărcaţi de zăpadă.

activitati-de-iarna-3.jpg

Mergeţi la schi

Chiar dacă nu ştiţi să schiati, puteţi lua cursuri împreună. Va fi chiar şi mai amuzant şi puteţi petrece pe pârtie până la ore târzii, având în vedere că multe au nocturnă. Gândiţi-vă la vinul fiert cu care o să vă incalziti la final şi nopţile romantice pe care le veţi petrece după.

Faceţi doi îndrăgostiţi din zăpadă

Opriţi timpul în loc, realizaţi fiecare câte un om de zăpadă pe care apoi să îl decoraţi cu elemente romantice. Pentru a fi mai amuzant tu fă bărbatul, iar el femeia. O pălărie pentru domn, o fundiţă pe cap pentru doamnă, doi ochi din inimioare. În final faceţi o poză cu opera şi postaţi-o pe Facebook. Toţi prietenii vor da Like.

Împodobiţi bradul împreună

Această activitate nu are vârstă. Pregătiţi totul în avans (cumpăraţi împreună decoraţiuni şi globuri), lumânări, cutii pentru cadouri şi împodobiţi bradul. Dacă nu vreţi să mergeţi pe stilul tradiţional, puteţi planta un brad şi să-l împodobiţi în curte. Toţi vecinii o să va invidieze…
activitati-de-iarna-in-doi-1.jpg

Mergeţi la SPA

Nimic nu e mai relaxant ca o duminică petrecută la SPA. Imaginaţi-vă voi doi îmbrăţişaţi în jacuzii sau în piscina cu apă termală în timp ce ninge. Un moment romantic pe care o să vi-l amintiţi toată viaţă. Nu rataţi nici sesiunile de masaj sau saună.

Faceţi cumpărături la Târgurile de Crăciun

De curând s-a deschis cel mai frumos târg de Crăciun din România, la Sibiu. Însă dacă bugetul si nu vă limitează puteţi da o fugă până în Budapesta sau Viena, pentru superbele târguri de Crăciun. Aici veţi găsi cadouri frumoase pentru membrii familiei şi prieteni, dar va fi şi un prilej bun de a face puţin turism împreună. În Budapesta nu rataţi Grădina Zoologică, iar în Viena chiar şi pe frig puteţi merge în parcul de distracţii Prater.

Activităţi de Sărbătoare

Cu toate că femeile se ocupă în general de asta, dacă aveţi un soţ căruia îi place să se implice, puteţi decora casa împreună. Cumpăraţi instalaţie electrică şi rugaţi-l să vă ajute să o montaţi, faceţi diverse decoraţiuni de Crăciun (folosind lumânări, conuri de brad pictate, diverse figurine) trimiteţi felicitări scrise de mâna familiei, gătiţi diverse preparate tradiţionale şi invitaţi prietenii la masă.

activitati-de-iarna4.jpg

Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *