Search
Generic filters
Exact matches only

Adoptă stilul masculin dacă iubeşti confortul

În ultimii ani, femeile au început să sacrifice confortul pentru aspect. Tocurile foarte înalte, hainele subţiri, chiar şi în mijlocul iernii, rochiile creion în care de-abia te poţi mişca, bluzele transparente la care mereu trebuie să fii atentă să nu scoată în evidenţă ce nu e cazul, cizmele lungi în care îţi transpiră foarte tare piciorul sau cele decupate în care mai intră apă pe ici pe colo. Dar moda e modă, şi ea dictează cum trebuie să te îmbraci şi ce alegeri vestimentare să faci.

Cu toate că şi eu sunt interesată de modă, am căutat mereu să combin trendurile cu confortul în aşa fel încât să mă simt bine în hainele pe care le port, dar să arăt şi bine. De aceea, am ales să adopt stilul masculin care a fost foarte apreciat la prezentările de modă din capitalele europene din ultimul an:

Mai jos găsiţi ponturile mele:

Cheia succesului este să încorporaţi în ţinuta voastră feminină, accesorii masculine, piese vestimentare sau pantofi masculini. Acum, să nu cădem în extrema cealaltă gen cercei cu cristale combinate cu bocanci, însă un stil feminin casual, este foarte uşor de accesorizat în stil masculin. Şi o să vă explic şi cum.

Vestele pentru bărbaţi sunt un punct bun de unde puteţi începe. Vestele sunt confortabile şi pot fi purtate peste o cămaşă albă, cu jeans skinny sau, de ce nu, în stil tineresc cu fustă scurtă şi jambiere. Vestele merg peste tricouri cu imprimeuri sau cu mesaje scrise, atâta timp cât sunt negre şi fără mâneci. Dacă purtaţi un cardigan, atunci ţinuta se îndreaptă spre casual sport şi poate fi combinată cu jeans şi adidaşi. Un model apreciat în acest sezon este cardiganul cu coate din piele şi mulţi nasturi

Cămăşile cu carouri. Cred că ştiţi din filme că fetele iubesc să poarte cămăşile lungi, bărbăteşti, supradimensionate. Vara poţi să le iei cu o pereche de pantaloni foarte scurţi, o cămaşă lungă şi o pereche de cizmuliţe de vară sau bocanci decupaţi. O geantă de pânză pe umăr şi eşti gata de mers la terasă sau la cumpărături. Pentru o ţinută french şic îndeasă o bagheta în geantă, dar las-o la vedere.

Geaca de blugi este un alt element masculin care iniţial era purtat doar de bărbaţi, dar acum a devenit foarte popular şi printre femei. Blugii sunt în top în acest sezon, o rochiţă scurtă, cu multe imprimeuri, vaporoasă poate fi echilibrată cu o geacă de blugi deschisă la culoare.

Costumul. Pantaloni de stofă, cămaşă, sacou şi papion. Chiar şi vedetele au adoptat acest stil, se poartă papioanele tot mai mult anul acesta şi cămăşile cu manşete groase în stil bărbătesc.

Boyfriend jeans au intrat în garderoba femeilor în 2013 şi de atunci nu ne mai părăsesc. Pantalonii cu talie joasă, purtaţi cu un top imprimat sau o cămaşă lejeră şi pantofi cu tocuri înalte, împreună cu un plic merg la orice eveniment.

Pantofii Oxford, în stil masculin se poartă de mai bine de 1 an dar anul acesta vor atinge apogeul, au ieşit deja pe piaţă în numeroase stiluri şi culori. Alegeţi o pereche care combină pielea cu materialul textil, arată feminin.

Care sunt ponturile tale?

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *