logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Află ce pași trebuie să urmezi pentru spălarea corectă a feței

Îți dorești o piele frumoasă fără imperfecțiuni? Primul pas pentru un ten curat este modul de spălare a feței. Pielea noastră trebuie să fie răsfățată în orice moment al zilei. Modul de spălare al feței este foarte important. Care este cel mai bun mod de a spăla corect fața? Există câțiva pași simpli, dar foarte ușor de parcurs:

  1. Folosiți mâinile curate

Spălați-vă mâinile înainte de spălarea feței. Mâinile nespălate sunt un adevărat depozit de germeni și bacterii. Evitați transferarea lor pe față și spălați mâinile foarte bine.

  1. Demachiați-vă

Înainte de spălarea feței cu un săpun delicat, asigurați-vă că prima dată îndepărtați machiajul cu ajutorul unei loțiuni demachiante. Pentru demachiere puteți folosi ulei de cocos, pe care îl aplicați pe față cu ajutorul unor dischete demachiante.

  1. Clătiți cu apă călduță

Utilizați apă călduță pentru spălarea feței. Apa călduță ajută la deblocarea porilor. Nu utilizați apă caldă fiindcă usucă tenul.

  1. Folosiți o loțiune de curățare fără săpun

Întotdeauna alegeți pentru tenul vostru un demachiant delicat. În timp ce un demachiant demachiant cremos este ideal pentru pielea uscată, cel sub formă de gel este recomandat pentru tenul gras. Persoanele care au un ten normal pot alege un gel spumant de curățare. Întotdeauna optați pentru produsele cosmetice care conțin ingrediente naturale. Loțiunea de curățare fără săpun asigură o curățare delicată, revitalizează și calmează tenul și este recomandat mai ales persoanelor care au un ten gras.

  1. Curățați profund, dar ușor

Puneți o cantitate de loțiune demachiantă între degete și aplicați-o pe față, prin mișcări circulare. Concentrați-vă pe zonele cu probleme: nas, frunte, bărbie. De asemenea, puteți aplica și pe gât.

  1. Clătiți  și tamponați fața cu apă rece

După curățarea tenului cu loțiunea demachiantă, spălați tenul de 2-3 ori, asigurându-vă că ați curățat fața foarte bine. Apoi, folosiți un prosop din bumbac și tamponați fața pentru a absorbi toată apa.

    7.  Aplicați un toner

La final, puteți să aplicați o loțiune astringentă. Acesta ajută la închiderea porilor, reglează sebumul. Deși, aplicarea unui toner este un pas opțional, acesta conține toate ingredientele de care are nevoie un ten sănătos.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *