logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce nu trebuie să accepți într-o relație la început

Sunteți împreună de câteva săptămâni sau poate câteva luni bune și în mintea ta au început sa ia amploare anumite îndoieli referitoare la seriozitatea relației voastre: nu știi dacă vrea ceva serios, cu un grad ridicat de implicare sau dacă își dorește o relație pasageră, de distracție.

Iată la ce ar trebui să fii atentă:

  • Replici de tipul: Putem să discutăm mai târziu despre asta? de fiecare dată când ai ceva important să îi comunici. Un răspuns de genul acesta, atunci când tu dorești sa aduci în discuție un subiect delicat și important pentru tine, arată că nu este atât de interesat de ceea ce pe tine te preocupă și prin urmare, nici de sentimentele tale.
  • Dacă frecvent uită ceva legat de tine, de voi sau pur și simplu uită să facă ceva ce l-ai rugat, pe motiv că are multe pe cap, ar trebui să îți dea de gândit. Și tu ai multe pe cap și chiar dacă se spune că doar noi, femeile, suntem multi-tasking, asta nu îi oferă nicio scuză să se comporte așa de fiecare dată.
  • Atunci când dorești să petreceți timp în doi și în afara zonei voastre de confort: la film, în oraș cu prieteni de-ai tăi sau pur și simplu la o cafea împreună, spune că nu are chef, însă de îndată ce îl sună prietenii a dispărut, reprezintă o dovadă bună că nu mai este interesat de tine.
  • Dacă după o noapte petrecută împreună la el, se trezește a doua zi dimineață și începe să îți povestească ce zi aglomerată va avea, e clar: nu va încerca să îți pregătească micul-dejun!
  • Cel mai grăitor semn că nu este atât de interesant de o relație cu tine pe cât ești tu îl reprezintă buna lui intenție de a-ți sugera că el nu este cea mai bună alegere pentru tine, că tu meriți pe cineva mai bun. Ce altceva ar putea să îți mai zică un tip ca să înțelegi că nu te vrea, însă este prea laș ca să recunoască asta în față?

În cazul în care te regăsești în cel puțin 3 lucruri din cele enumerate mai sus, sigur meriți pe cineva mai bun și ar fi cazul să mergi mai departe.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *