logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce să faci dacă nu ai chef de sex şi soluţii

Doamnelor, există motive serioase pentru care nu aveţi chef de sex sau deja acest gând vă preocupă? Toate femeile trec la un moment dat prin asta dar dacă libidoul v-a părăsit total şi asta se întâmplă de mult timp înseamnă că aveţi o problemă. Fie voi, fie relaţia de cuplu nu mai este aceaşi, poate nici partenerul nu încearcă suficient şi nici atracţia nu mai este cum era o dată. Şi totuşi ce este de făcut? Ei bine, dacă nu mai aveţi chef de sex, am găsit noi motivele şi soluţiile pentru voi, aşa că nu aveţi nici un motiv de îngrijorare:

Dormitorul vostru nu e romantic
Un motiv pentru care să nu aveţi chef de sex poate fi dezordinea sau mizeria din jurul vostru. O cameră prea aglomerată, plină de nimicuri şi de gunoaie nu e în nici un caz sexy. Poate că patul nu este ok, poate lenjeria nu vă transmite energiile bune. În general camerele gândite pentru sex sunt cele de la hotel, acestea creează decorul perfect aşa că dacă nu aveţi nici un motiv bun să nu aveţi chef de sex şi totuşi nu faceţi, e timpul să vă redecoraţi dormitorul, să îl faceţi mai intim şi mai romantic. Păstraţi-l simplu, cumpăraţi o lenjerie de pat vişinie, albă sau mov din satin, perne moi şi confortabile, pe noptiere puneţi o vază cu trandafiri roşii şi câteva lumânări, nu va urcaţi în pat cu laptopul sau cartea în braţe şi o să vedeţi cum brusc o să vă crească „apetitul”…

Sunteţi prea obosite şi prea stresate
Probabil ştiţi deja că sexul se consumă din interior, iar orgasmul nu îl aveţi doar dacă vă desfaceţi picioarele, adică trebuie să vă gândiţi puţin acolo, să creaţi o atmosferă. Evident că dacă sunteţi prea obosite sau prea stresate, nu o să aveţi nici un chef de sex, dar amintiti-vă că într-o zi partenerul poate se plictiseşte de refuzurile voastre şi începe să caute pe altcineva. Soluţia ar fi să lucraţi mai puţin, să ieşiţi la un restaurant seara în loc să gătiţi şi apoi să treceţi direct la fapte.

Sunteţi complexate şi sexul vă inhibă şi mai mult
Da, se poate ca mai ales la începutul unei relaţii să nu vă simţiţi prea bine în propriul corp şi să evitaţi să faceţi sex tocmai din motivul acesta. Dacă nu vrei o zi, două, trei, în final tot cheful de sex se duce. Ca să treceţi peste problema asta cumpăraţi lenjerie intimă care ascunde micile imperfecţiuni şi vă dă încrederea de care aveţi nevoie. Un alt sfat ar fi să faceţi sex pe întuneric. Poate nu e varianta cea mai bună dar pentru început ajută.

Relaţia dintre voi s-a schimbat, s-a pierdut conexiunea
Dacă devii prea independentă sau dacă petreceţi prea puţin timp împreună, acea scânteie, focul pasiunii se pierde. Cu cât trece mai mult timp fără să rezolvaţi problema cu atât o să vă distanţaţi mai tare şi cheful de sex va pieri de tot. Cel mai bine e ca din când în când să reaprindeţi focul pasiunii, dacă v-aţi plictisit ieşiţi în natură, mergeţi în vacanţă, schimbaţi ambianţa şi decorul. Dacă nu vă permiteţi atunci jucaţi roluri sau introduceţi jucării în dormitor. Orice poate condimenta viaţa voastră sexuală.

Voi aţi întâmpinat probleme cu sexul? Cum le-aţi depăşit?

 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *