logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce spun pantofii despre tine

Pantofii sunt indispensabili, însă pe lângă latura lor practică oferă o varietate de opţiuni de exprimare. Te fac să te simţi elegantă, sexy, îndrăzneaţă, confortabilă, sportivă şi, nu în ultimul rând, frumoasă. Poate nu ştiaţi, dar pantofii noştri pot ajuta la definirea personalităţii şi îl lasă pe cei din jur să ne cunoască mai uşor, să înţeleagă ce tip de persoane suntem.

Iată ce spun pantofii despre tine:

Pantofii cu platformă

Dacă alegeţi să faceţi un mix între confort şi stil şi nu sunteţi mare fan al tocurilor înalte, probabil platformele sunt tipul de pantof perfect pentru voi. Dacă ai un dulap plin de cutii cu platforme înseamnă că personalitatea ta e una puternică, dar în acelasi timp jucăuşă, veselă, deschisă şi interesată de modă. Eşti o femeie practică, dar îţi doreşti în acelaşi timp să arăţi bine şi îngrijit.

Pantofii sport

Dacă ştii toate colecţiile de la firme precum Nike, Lotto, Adidas, Lacoste şi îi porţi în fiecare zi, oriunde mergi înseamnă că eşti o persoană ocupată, ce se foloseşte de calitate şi confort pentru a duce la bun sfârşit sarcinile interminabile din timpul zilei.
Cu toate astea, pantofii sport nu sunt acceptaţi în societate pentru uzul zilnic, aşa că pantofii tăi transmit semnale de alarmă personalor necunoscute, cum că eşti prea ocupată pentru a te ocupa de propriul stil, deci cum să mai ai timp şi de altceva. De aceea, cel mai bine ar fi să folosiţi încălţămintea sport doar atunci când ieşiţi la alergat sau când mergeţi la sală şi în rest să găsiţi un alt tip de pantof, la fel de confortabil, dar cu un look clasic.

Pantofii Oxford şi mocasini

Din fericire pentru tine, mocasini şi pantofii tip Oxford au ajuns în ultimii ani pe toate podiumurile, la toate prezentările de modă şi sunt încă în tendinţe. Dacă ai în dulap ce puţin 4 astfel de pantofi înseamnă că iubeşti tendinţele, confortul, dar în stil clasic.
Este cel mai adesea elegantă, îngrijită, o persoană hotărâtă şi independentă căreia îi place să facă propriile alegeri şi e foarte interesată de modă.

Sandalele

Tu eşti fata care nici nu se instalează bine vara că deja scoţi sandalele la înaintare şi nu le mai dai jos până toamna târziu. Iubeşti sandalele fiindcă sunt confortabile, foarte practice, se potrivesc oricărei ţinute, sunt ieftine şi vin într-o mie de modele!
Femeile ce poartă foarte mult sandale sunt jucăuşe şi pline de viaţă. Iubesc culorile şi încearcă să-şi trăiască viaţa la intensitate maximă, de aceea au atâtea perechi că să poată face faţă oricărei provocare!

Balerinii

Eşti pragmatică şi confortul este cel mai important pentru tine. Eşti productivă şi foarte activă. Ştii că nu ai nevoie de pantofi cu tocuri pentru a fi o femeie elegantă si rafinată. Nu îţi pasă ce îţi spun alţii fiindcă ştii deja ce e mai important şi bun pentru tine.

Eşti o mare fană a cizmelor

Cizmele sunt purtate în sezonul rece mai mult de necesitate decât pentru stilul lor. Însă dacă preferi să porţi cizme primivara, toamna, iarna şi mai nou chiar şi vara înseamnă că eşti înnebunită după ele şi acest tip de pantof te reprezintă.
Asta înseamnă că eşti o femeie puternică, sigură pe sine, cu multe vise şi multe iniţiative, o femeie activă şi care ştie ce vrea.

Pantofii stiletto cu toc cui

Dacă porţi tocuri de când te ştii înseamnă că îţi place să fii în centrul atenţiei, iubită, admirată, răsfăţată. Femeile ce poartă tocuri cui au o încredere de invidiat şi sunt întotdeauna îmbrăcate cu mult stil, după ultimele tendinţe. Imaginea ta e întotdeauna impecabilă şi asta poate atrage atât laude cât şi invidii, bârfe şi răutăţi. Dar nu e o problemă fiindcă tu ştii să răspunzi diplomat şi să nu pleci capul la toate nimicurile. Ai lucruri mai importante de făcut!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *