Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce trebuie să faci în dimineaţa nunţii

Am avut norocul să particip la numeroase nunţi şi să asist numeroase mirese în dimineaţa nunţii lor. Am văzut femei stresate, vesele, euforice, nervoase, hiperactive sau din contră într-o stare de plutire din care nu se puteau aduna. Dimineaţa nunţii este una plină de emoţii fiindcă a sosit ziua cea mare, după luni de zile de pregătiri şi o viaţă de când îţi doreşti asta. Neamurile îţi sunt aproape, domnişoarele de onoare se agită în jurul tău, pe tine te podidesc lacrimile, este o atmosfera încărcată căreia trebuie să îi faci faţă! Iată cum:

În primul rând, încearcă să te relaxezi în noaptea dinaintea nunţii. O mireasă obosită e o mireasă stresată care va face viaţa un coşmar tuturor celor din jurul ei. Nu vrei să te transformi într-o Bradzilla aşa că sună maseuza să vină la tină, fă o baie lungă, cu spumă, pune muzică ambientală şi încearcă să dormi. Va fi foarte greu să faci asta dar ziua Nunţii este una foarte solicitantă şi trebuie să treci cu bine peste ea aşa că fă orice îţi stă cu putinţă să te odihneşti măcar câteva ore. Un truc bun e să iei cea mai plictisitoare carte din bibliotecă şi să încerci să o citeşti. Vei adormi instant.

Un alt lucru important ar fi să nu laşi nimic important de făcut în Ziua Nunţii! Ziua asta e ziua ta şi trebuie să străluceşti, tu vei fi vedeta care va da startul petrecerii iar mintea ta trebuie să fie doar la tine, la voi! Nu la ultimele nimicuri şi aranjamente pe care multe mirese le lasă pe ultima sută de metri în loc să roage pe alţii să se ocupe de ele!

Micul dejun e foarte important! Chiar dacă în general obişnuieşti să nu iei micul dejun şi rezumi totul la o cafea în ziua nunţii nu vrei să îţi chiorăie stomacul de foame şi nici să leşini! Aşa că pregăteşte un mic dejun consistent: ouă, salată, toast, o banană! Evită să consumi prea multe fructe, alimente ce te balonează sau prea multe lactate având în vedere că probabil vei bea.

Nu consuma mai mult de o cafea! Ştiu că din cauza stresului miresele exagerează cu ţigările şi cu cafeaua. Asta în loc să va relaxeze o să vă agite mai tare.

Pregăteşte hainele, pantofii şi bijuteriile cu o seară înainte. Scoate etichetele, fi atentă la ultimele detalii, alege parfumul care să facă faţă şi să te reprezinte în ziua cea mare. Fă-ţi geanta cu lucruri de „prim ajutor” şerveţele umede, un deodorant transparent, produse de make dacă nu ai un stilist personal etc.

În dimineaţa nunţii alege TU pe cine vrei aproape de tine! Ştiu că sună urat dar sunt persoane pe care oricât de mult le iubim nu putem să nu simţim energia negativă pe care o emană. Din cauza anxietăţii, din cauza isteriei din jurul lor. Persoane care exagerează, care sunt prea agitate şi care au puterea să strice totul, aşa că anunţă din timp persoanele care doreşti să se ocupe de tine. Mama şi eventual 2-3 prietene calme, care nu se supără dacă urlaţi la ele, care pot să facă faţă în perioade de stres! Vorbeşte deschis cu stilista care se va ocupa de tine în Ziua Nunţii! Dacă nu eşti mulţumită nu te enerva, mai bine comunică schimbările care doreşti să le facă. Nimic nu e mai enervant decât o mireasă frustrată aşa că asigura-te dinainte că stilista a înţeles perfect ce make up şi ce coafură doreşti!

Îmbracă rochia de mireasă şi zâmbeşte! Fotograful va fi acolo să surprindă cele mai importante detalii. Relaxaza-te şi lasă-te purtată de moment! Fii fericită, trăieşti o dimineaţă

foto

Picture of Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *