Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cele mai bune sfaturi pentru a arata bine pe plajă

Am văzut toţi acele fete care arată uimitor pe plajă, care ies ca nişte sirene dintre valuri şi ne lasă pe toţi cu gura căscată. Noi le-am privit cu invidie şi ne-am întrebat care este secretul lor. E drept că au şi atitudine şi siguranţă de sine, ştiu că sunt ca nişte nisipuri mişcătoare care fac ravagii când trec în dreptul tău. Sunt frumoase, sexy, seducătoare şi domină plajele de pe litoral cu frumuseţea lor. De aceea am stat la poveşti cu ele şi am extras pentru voi cele mai bune sfaturi pentru a arată bine pe plajă:

1.Trebuie să ai un par perfect, bogat şi să îl laşi desfăcut

Fetele s-au inspirat din prezentările de modă cu costume de baie unde se pare că fetele folosesc acest truc, un par senzaţional atrage privirile şi acoperă alte defecte. Aşa că înainte cu o noapte să mergi la plajă, foloseşte o mască regeneratoare, utilizează uscătorul de par pentru volum, prinde-l intr-o coadă împletită, iar dimineaţa vei avea cosiţe frumoase, care curg în valuri. Nu uită să îţi pui în geanta de plajă un ulei de păr strălucitor cu protecţie UV.

2.Bronzul perfect

Oricât de frumoasă ai fi nu poţi să străluceşti pe plajă dacă eşti albă ca varul. Ai nevoie de un bronz pe măsură aşa că foloseşte autobronzante în avans sau mergi la soloanele de bronzat şi foloseşte razele naturale doar pentru întreţinere. Un bronz perfect, sănătos, întreţinut cu ulei de măsline.

3.Evită balonarea

Dacă vrei să scoţi în evidenţă trupul perfect şi abdomenul plat evită să mănânci cu o zi înainte mâncăruri grele şi nesănătoase gen (sarmale, produse fast-food, etc). Consumă multe lichide, iaurturi, legume şi fructe, smootie, limonadă, porumb fiert …

4.Machiază-te natural

Să nu crezi că femeile senzaţionale de pe plajă sunt naturale 100%! Ele au folosit un fond de ten rezistent la apă şi poate un rimel care să scoată în evidenţă ochii şi să ajute privirea ucigătoare, care înnebuneşte bărbaţii! De asemenea dacă ai varice, vene sau vânătăi foarte vizibile le poţi acoperi cu un fond de ten şi autobronzant!

5.Păstrează pielea fermă şi catifelată

Pielea este aspectul cheie pe plajă, iar pe lângă bronzul perfect ai nevoie şi de un aspect ferm, catifelat. Acestea le poţi obţine dacă mergi la sală şi faci sport de tip cardio. Lucrează picioarele, abdomenul dar nu neglija braţele. Iar pielea catifelată o obţii cu ajutorul unui scrub exfoliant pe care trebuie să îl foloseşti 1 dată sau de 2 ori pe săptămână. Apoi hidratează pielea din belşug cu loţiuni, unturi de corp sau ulei de măsline.

6.Stai departe de razele UV

Nimic nu ucide pasiunea decât un nas roşu, un gât sau o frunte arsă de soare. Aşa că mergi pe plajă doar la orele dimineţii şi după 4 pm ca să stai departe de eventualele arsuri care îţi pot strica imaginea dar şi starea de bine!

7.Manichiura şi pedichiura în culori vesele

Alege culori pastel sau neon şi ai grijă ca manichiura şi pendichiura să fie perfecte. Din cauza apei, oja nu rezistă prea mult, cel mai adesea trebuie retuşată zilnic.

Nu în ultimul rând alege cu grijă costumul de baie şi accesoriile! Ele exprimă personalitatea ta!

foto

Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *