logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Culori de păr în trend pentru primăvara-vara 2016

Vă gândiți să vă schimbați culoarea părului dar nu știți ce să alegeți? Ca în fiecare an, marile case de modă sunt cele care dau tonul în materie de hair style. Nu ne rămâne decât să ne inspirăm din trendul valabil la nivel mondial.

Hair stylistii români spun că, în primăvara-vara anului acesta, numele mari din moda internațională se axează fiecare pe o anumită culoare a părului, tocmai pentru a ne lăsa libertatea de a alege din mai multe variante. Ceea ce lipsește în 2016 este negrul. La fel, nici roșcatul nu mai este în trend.

Se observă două extreme: fie se merge foarte multe pe culori naturale (blond și șaten), fie pe culorile îndrăznețe care au fost la modă anul trecut. Dintre acestea din urmă, rozul și movul sunt cele mai folosite.

Blondul și șatenul, vedetele acestui sezon

femeie-par-blond_56308506

Sursă foto: © Edward Zhuravetc

Dacă vreți să vă vopsiți părul blond, acum este momentul potrivit. Se poartă foarte multe nuanțe de blond, de la cel platinat, argintiu până la blondul închis. Dacă ești suficient de îndrăzneață, poți să optezi pentru gri.

femeie-par-saten_46505813

Sursă foto: © Tomasz Kobiela

Șatenul în toate nuanțele posibile este, de asemenea, la modă. Dacă șatenul este culoarea ta naturală, ești norocoasă pentru că ești în trend fără să îți mai vopsești părul.

Potrivit hair stylistilor români, și în acest sezon se poartă culorile tari de anul trecut: roz, albastru, verde, mov. Totuși, dintre acestea, rozul pal și movul lavandă apar la majoritatea caselor de modă, iar albastrul și verdele pierd teren.

Șuvițele care îți luminează părul

femeie-suvite-mov_61064708

Sursă foto: © Alex Malikov

O tehnică nouă, folosită în acest sezon este îmbinarea a două sau trei nuanțe și asocierea lor pe toată lungimea părului. Sunt combinate nuanțe apropiate sau din contră, culori precum roz cu mov sau verde. În acest din urmă caz rezultă acel păr curcubeu.

De asemenea, marile case de modă impun anul acesta și șuvițele discrete, care dau un efect spectaculos de luminozitate și dinamism. Șuvițele deschise sunt aplicate pe toată lungimea părului sau aleatoriu.

O altă tendință este decolorarea puternică a șuvițelor deja decolorate de soare.

Acum, nu vă rămâne decât să alegeți ceea ce vă place și credeți că vi se potrivește.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.