Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum ne îmbrăcăm de Valentine`s Day?

Valentine’s Day este una dintre cele mai importante zile pentru cuplurile din întreaga lume. În data de 14 februarie, obișnuim să sărbătorim iubirea. După ce locația și cadourile sunt pregătite pentru a petrece timp cu jumătatea ta, îți mai rămâne doar să îți gândești outfit-ul. Pentru că știu că îți dorești să arăți impecabil în momentele speciale, îți propun câteva idei care să te ajute să te decizi ce anume să porți în această zi.

Cină romantică

O cină romantică cere o ținută mai elegantă. Poți opta pentru o rochie decentă, dar totuși sexy, care să îți accentueze trăsăturile. Aceasta poate fi una roșie, dacă îți place să te asortezi cu „culoarea sărbătorii”, sau poate fi una într-o nuanță care să îți complementeze culoarea pielii și a părului. Bineînțeles, pantofii cu toc (sau botine cu toc) sunt recomandați pentru un astfel de outfit, însă nu sunt esențiali, așa că, dacă vrei să te simți comodă, alege o pereche de botine cu talpă ortopedică sau chiar cu talpă joasă. În ceea ce privește machiajul, îți recomand să pui accentul pe machiajul ochilor, întrucât mâncarea (și sărutările) s-ar putea să îți șteargă culoarea de pe buze. Poți accesoriza totul cu o geantă plic (clutch) și o pereche de cercei statement.

O seară la cinema

Mersul la film e o alegere deja clasică în „tărâmul” întâlnirilor. Dacă ai hotărât împreună cu partenerul tău să vizionați o peliculă cu această ocazie, ținuta ta poate fi una mai casual. Așadar, poți opta pentru o pereche confortabilă de jeans, o bluză dintr-un material fluid și o pereche de cizme cu toc. Adaugă ținutei și o geacă de piele ca să îi conferi o alură mai provocatoare. Ca accesorii, alege un lanț simplu, cu un singur medalion sau o pereche de cercei lungi, iar pentru machiaj, poți să îți trasezi o linie de tuș (ca să îți faci ochi de pisică) pe care să o asortezi cu un ruj roșu rezistent la transfer.

Petrecere în doi de Valentine’s Day

Poate că ați hotărât să mutați „petrecerea” acasă, pentru că tot ce vă doriți un cadru mai intim în care să vă bucurați de prezența celuilalt. Aici ai un avantaj major: ținuta devine o alegere simplă, comodă, dar care poate deveni creativă. Fiind doar voi doi, nu trebuie să te îmbraci și pentru alții așa că alege-ți ținuta cum vrei. Singurul sfat pe care ți-l dau e să nu rămâi în haine de casă și nearanjată, pentru că astfel nu vei simți că e o ocazie specială. O idee de outfit poate fi o pereche de pantaloni skinny și un pulover moale din cașmir. Adaugă un plus de farmec ținutei, optând pentru un coc stil balerină și un ruj care să te facă să te simți cât mai sexy.

Promenadă

În cazul în care alegeți să faceți o plimbare romantică, optează pentru o ținută casual, în concordanță cu locul în care ați decis să vă plimbați. Dacă vă retrageți în mijlocul naturii, ia-ți o ținută mai sport, iar dacă vă plimbați în centrul orașului, poți opta pentru o ținută glam, una chic sau una casual, în funcție de stilul tău personal.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *