logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să ai ţinute mai funky cu doar câteva accesorii simple

Nu e necesar să ai un buget extrem de mare pentru a-ţi transforma ţinutele din unele monotone în ţinute cu stil şi atitudine. Trebuie doar să ţii cont de câteva elemente şi te poţi bucura de sentimentul unei garderobe noi.

Poartă dungi

outfit-cu-bluza-in-dungi_62767944

Sursa foto:© Luanateutzi

Fie că e vorba de o cămaşă sau şi mai bine, de o pereche de pantaloni, dungile adaugă un pic de funk oricărei ţinute şi nu vei mai avea senzaţia că ai o garderobă plictisitoare.

Îndrăzneşte să porţi costume cu pantaloni scurţi

outfit-costum-cu-pantaloni-scurti_69852225

Sursa foto:©  Iryna Kalchenko

Nimeni nu te împiedică să porţi un sacou elegant şi o pereche de pantaloni la dungă, cu talie înaltă, dar scurţi. Pentru o variantă şi mai funky poţi alege un sacou negru peste o pereche de pantaloni care seamănă cu o fustă şi au imprimeu floral.

Poartă o pălărie

femeie-cu-palarie_43688269

Sursa foto:© Iancucristi

Fie că alegi jeanşi sau o rochie de vară, pălăriile sunt accesorii care scot orice ţinută din monotonie. Dacă nu eşti sigură că e stilul tău, cumpără-ţi la început o pălărie ieftină din paie şi încearc-o la mai multe ţinute ca să vezi cu ce ţi s-ar potrivi mai bine.

Poartă ochelari de soare deosebiţi

ochelari-de-soare_41403308

Sursa foto:© Nadezda Korobkova

Ramele cu pattern-uri florale sau culori neon sunt foarte la modă vara asta aşa că poţi să ieşi în evidenţă atât de simplu cu o pereche haioasă de ochelari.

Cumpără-ţi o pereche de platforme

sandale-cu-platforma_25213939

Sursa foto:© Martin Applegate

Cu toate că multă lume a crezut că sunt doar un moft de sezon, în fiecare an platformele se poartă, mai ales la ţinutele lejere, de vară. Chiar şi o pereche banală de jeanşi şi un tricou simplu vor părea mult mai stilate în combinaţie cu o pereche de platforme cu imprimeuri îndrăzneţe.

Alege-ţi un accesoriu îndrăzneţ

femeie-cu-multe-bratari_31302854

Sursa foto:© Zastavkin

Şi brăţările cât mai numeroase sunt ok, dar cel mai indicat ar fi un colier supradimensionat care să atragă atenţia. Astfel, şi cel mai simplu top va fi scos în evidenţă şi cu siguranţă te vei simţi în centrul atenţiei.

Atunci când vrei să-ţi transformi garderoba şi ţinutele, concentrază-te pe unul sau maxim două elemente pe care să le scoţi în evidenţă. Astfel, vei păstra un echilibru şi nu va părea că te străduieşti prea mult.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *