logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să devii o iubită mai bună

iubita cuplu

Să îți găsești sufletul pereche este una dintre cele mai frumoase sentimente. Știind că ai lângă tine persoana care te completează și care te susține în totalitate, reușești să îți atingi obiectivele mult mai ușor și ști că orice problemă ai întâmpina, vei avea suportul necesar și o persoană de încredere mereu lângă tine. Nu uita însă, că o relație sănătoasă și de lungă durată nu se bazează doar pe atingerea țelurilor tale și pe fericirea ta. În timp, după ce îți cunoști partenerul tot mai bine, trebuie să te focusezi și pe fericirea și dorințele lui. Îți oferim câteva sfaturi despre cum să devii o iubită mai bună, pentru ca tu să fii mulțumită de relația ta, iar partenerul tău să vadă în tine persoana lângă care vrea să își petreacă toată viața.

  1. Fii pozitivă

Deși e posibil să ai anumite perioade mai grele în viața personală sau la job, nu te plânge tot timpul și nu purta toate discuțiile numai despre problemele tale. Dicută cu partenerul tău despre greutățile tale, fii deschisă și încercați să găsiți soluții. Încercați să vă alocați timp pentru astfel de discuții, iar în restul timpului vostru relaxați-vă și vorbiți despre viitorul relației voastre.

  1. Dezvoltăți simțul umorului

Cu siguranță, simțul umorului diferă de la o persoană la alta. Bărbaților le plac femeile care au un simț al umorului bine dezvoltat și alături de care pot râde și se pot simți în largul lor. Încearcă să treci peste momentele mai stânjenitoare făcând o glumă, râzi la glumele lui sau spune chiar tu un banc, chiar dacă nu ești o specialistă.

  1. Susține-l tot timpul

Și bărbații pot deveni emoționali și pot plânge. Și ei pot trece prin perioade grele în viață. Arată-i sprijinul tău și fi lângă el atunci când are nevoie de înțelegere și de un sfat. Ai grijă numai să nu cazi în partea aia în care încerci să repari tu orice greșeală a lui.

  1. Acceptă-i prietenii

Fiecare persoană are în jurul lui și prieteni care nu funcționează tocmai după normele acceptate de noi. Dacă te introduce prietenilor lui este un semn foarte bun pentru tine, însemnând că nu te percepe doar ca pe o parteneră trecătoare. Încearcă să îi cunoști mai bine și să discuți cu ei de fiecare dată când ieșiti, poți afla chiar lucruri interesante despre iubitul tău de la ei.

  1. Ascultă-l

Dacă e frustrat, nervos sau supărat, lasă-l să îți povestească și să se descarce. Ascultă-l până la final, fără să intervi, după care poți trage anumite concluzii și să îl ajuți cât mai bine.

  1. Arată-ți afecțiunea și în public

Nu este nici o rușine să îți areți afecțiunea în public. Sigur nu se va supăra dacă îl săruți întâmplător pe stradă sau dacă îl iei de mână atunci când sunteți într-un local. Îmbrățișează-l ori de câte ori ai tu chef și vei vedea că îți va răspunde zâmbind.

  1. Complimentează-l

Și bărbaților le place să fie complimentați. Chiar dacă e vorba de lucrurile pe care le face sau despre cum arată, spune-i lucrurile care îți plac la el, îl ajută la încrederea de sine. Gândește-te numai la ce bine te simți când îți spune cât ești de frumoasă când te trezește dimineața.

  1. Surpinde-l

Bărbaților le place să fie surprinși sau micile surpize. Poți pregăti o cină romantică pe când ajunge acasă de la lucru, poți planifica o ieșire la un concert sau poți să îți cumperi un set de lenjerie intimă mai excentrică pentru îmbunătățirea vieții sexuale. Orice ai planifica, vei vedea că se va bucura și că va aprecia gestul tău.

  1. Ai încredere în el

Încrederea este una dintre cele mai importante aspecte într-o relație. Arată-i că ai încredere în el și oferă-i spațiu pentru ca el să își desfășoare activitățile care îl pasionează. Nu îi trimite mesaje non-stop dacă iese cu băieții la o bere și nu îl lua la întrebări tot timpul, dacă el te iubește și te respectă îți va povesti singur orice detaliu.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *