logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să îi spui că tot ce-ţi doreşti este o aventură

Ştiu că majoritatea oamenilor se gândesc că doar bărbaţii sunt interesaţi de sex, că doar ei iubesc aventurile dar trebuie să vă spun că vă înşelaţi. Femeile au nevoi fiziologice la fel ca şi voi, simt nevoia de a se elibera şi a se simţi iubite la fel de des ca şi voi şi nu toate visează să fie într-o relaţie, în permanenţă. Uneori să fii independentă şi singură este tot ce-ţi doreşti de la viaţă! Să poţi să ieşi în oraş când vrei, să mergi în club fără ca iubitul să-ţi facă scene de gelozie, să faci shopping fără să dai explicaţii cu privire la timpul pierdut şi banii cheltuiţi. Da poate că hormonii zburdă mai des în bărbaţi şi femeile se ataşează mai repede însă nu e o regulă şi nu se aplică tot timpul. Problema e că pentru femei e mai greu să spună că doresc doar o aventură sau un partener de sex că imediat bărbatul se va gândi că e uşuratică sau mai rău, că-l foloseşte. Nu îţi face griji, ne-am gândit noi la toate, citeşte mai jos cum să îi spui că tot ce-ţi doreşti este o aventură:

Spune-i în faţă
Ştiu că e greu din mai multe motive. În primul rând te gândeşti să nu îl răneşti, apoi te gândeşti la cum o să te privească el după aceea, dacă sunt implicate şi sentimente din partea lui sigur că nu ai vrea să îi dai speranţe, să creadă că e doar un joc dar când colo prin sufletul tău zboară şi fluturaşi nu doar hormonii. Adevărul e că toate astea contează mai puţin, imediat după ce s-a consumat partida de amor spuneţi clar, în faţă, cum stă treaba şi ce vă doriţi de la această relaţie.

Rămâneţi amanţi şi atât
Uneori relaţiile ce se bazează doar pe sex pot fi benefice de ambele părţi însă acestea devin complicate atunci când începeţi să vă povestiţi probleme intime, picanterii din viaţa de cuplu, etc. De asemenea este greu să nu te apropii mai mult, să nu te ataşezi, de aceea e bine să îi spuneţi că o aventură înseamnă întâlniri în anumite locaţii, „sport extrem” şi revenirea la viaţa normală. Nu va daţi mesaje inutile care va pot strica viaţa de cuplu sau mai rău care să vă dea şi alte speranţe, nu va întâlniţi ca doi prieteni buni când de fapt interesul vostru este altul, nu aveţi încredere să vorbiţi lucruri personale care apoi pot fi folosite împotriva voastră. Păstraţi o relaţie intimă, bazată pe respect şi atât.

Nu oferiţi iluzii deşarte
Ştiţi cum e uneori faptele vorbesc mai mult decât vorbele. Degeaba îi spuneţi „ştii eu vreau doar o aventură” „un sex buddy” sau „friend with benefits” dacă apoi aveţi pretenţii la cine în oraş, trandafiri pe noptieră şi petale pe tot patul, va aşteptaţi la mici cadouri şi sms-uri de îndrăgostiţi şi mai rău îi şi reproşaţi că nu vă face. La fel cum nici voi nu trebuie să oferiţi iluzii deşarte, nu va ţineţi în braţe după sex, nu începeţi cu poveşti din copilărie etc, păstraţi relaţia pe interes şi atât dacă nu vreţi că măcar unul să iasă rănit la final.

Ai avut aventuri? Le-ai păstrat la stadiul acesta sau în final aţi ajuns mai mult? 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *