logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să îl faci fericit

O relaţie se bazează pe doi oameni fericiţi. Asta înseamnă că el trebuie să te facă fericită şi tu trebuie să îl faci fericit. Să nu crezi că toate astea se întâmplă de la sine? Chiar deloc. Cu cât depui mai puţin efort în relaţie, cu atât şansa ca ea să se termine înainte să începi să îl cunoşti e foarte mare. În general, bărbaţii sunt uşor de mulţumit şi trebuie să ai doar câteva idei bine fixate în memorie şi să îţi aminteşti din când în când că nu e vorba doar despre tine ci despre voi. Aşadar:

Ţine casa curată şi încercă să găteşti bine

Poate suna demodat, însă astea sunt 2 lucruri esenţiale în viaţa de cuplu. Chiar dacă încă nu sunteţi căsătoriţi, poate nici măcar nu staţi împreună ci doar vă vizitaţi ocazional, aceste aspecte sunt foarte importante. Dacă îi oferi un mediu plăcut, ordonat, curat, bine parfumat o să te găsească o femeie gospodină, bună la casa omului. Dacă mai şi găteşti bine, cel puţin îţi dai silinţa, ai şanse să îl ţii lângă tine mult timp. Nu cred că ideea e să stai ore în şir în bucătărie ci să încerci să îl surprinzi din când în când şi să ai pregătită mâncare oricând. Să ştii să prepari o mâncărică caldă repede la cină şi una bună la prânz. Dacă uneori îl mai aştepţi şi cu o cină romantică, deja ai inţeles despre ce e vorba în relaţie.

Arată-i că îl iubeşti

Să nu crezi că doar femeile trebuie răsfăţate şi alintate. Poate că bărbaţii sunt mai serioşi, însă asta nu înseamnă că ei nu trebuie să se simtă iubiţi, că nu trebuie să îi areţi şi tu în moduri surprinzătoare sentimentele. Nu te aştepta ca într-o relaţie să pună doar el efort. Încearcă să areţi şi tu cât e el de important pentru tine. Arată-ţi iubirea în public, fă-l să se simtă bine când ieşiţi cu prietenii, laudă-l, trimite-i un sms drăguţ, cumpără un tort de ciocolată. Gesturi mărunte, dar care pot face cât 1000 de cuvinte.

Fii deschisă în pat

Un bârbat fericit e un bărbat satisfăcut. Pentru asta nu cred că trebuie să fii o amazoană experimentată, ştie el unde poate găsi astfel de doamne şi cât timp tu eşti iubita lui înseamnă că te-a ales deja pe tine. Însă sexul într-o relaţie contează foarte mult. Arată-i cum să te facă fericită, exprimă-ţi sentimentele ca să ştie că eşti fericită şi lasă-te ghidată de el pentru a-l face pe el fericit. E simplu, acceptă provocările! Renunţă la complexe şi bucură-te de fiecare noapte în doi. Vino cu idei noi. Iar el va fi fericit.

Nu îl critica

Nici un bărbat nu iubeşte femeile cicălitoare. Femeile care cred că toată lumea lucrează la picioarele lor, că toată lumea se învârte în jurul lor şi chiar că toată lumea e a lor! NU!

Bărbaţii iubesc femeile modeste, dar încrezătoare în forţe proprii, femeile care se respectă şi impun respect, dar fără să devină cicălitoare. Cu atât mai mult când e în depresie sau are supărări arată-i suportul lui şi nu fi împotriva lui. Cu cât vei reuşi să îl aduci mai aproape de tine, cu atât şi ţie îţi va merge mai bine alături de el. Gândeşte-te mereu cum ţi-ar plăcea să se poarte el cu tine, aşa poartă-te şi tu! Iubirea nu se negociază, iubirea o simţi şi o areţi fără să ceri nimic în schimb. Şi când faci asta, el va fi fericit!

Oferă-i spaţiu

Un bărbat are uneori nevoie să fie singur, la fel cum şi noi femeile avem nevoie de zilele noastre tihnite în care ne ocupăm doar de noi. Lasă-l să iasă cu prietenii. Nu te supăra dacă merge uneori la evenimente fără tine. Sau chiar în cluburi,vacanţe. Mai ales într-o căsnicie, trebuie să ai încredere în bărbatul tău. Dacă nu ai, pierderea ta. O căsnicie nu e pentru un an, doi sau cinci. Gândeşte-te că tu nu trăieşti pe acest pământ doar pentru al face pe el fericit şi nici el nu trăieşte doar să te facă pe tine fericită. Uneori fericirea e alături de prieteni. Sau când e singur pe o plajă pustie. Lasă-l să fie fericit! Şi încearcă să ai şi tu o viaţă a ta, mai presus de relaţia voastră. Cu cât îl sufoci mai mult, cu atât îşi va dori mai mult să fugă de tine!

Luptă-te pentru el, respectă-l, fă-i mici cadouri, alintă-l, motivează-l şi el va fi fericit alături de tine!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.