logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să-ţi alegi ţinuta potrivită pentru o nuntă

Alegerea unei ținute pentru o nuntă poate fi un lucru destul de stresant, chiar dacă ești doar un simplu invitat, în special, dacă nu este menționat dress-code-ul pe invitație. Locația nunților este tot mai diversificată și mai trebuie luat în vedere și momentul zilei în care se desfășoară.

Nu trebuie însă să te panichezi. Dacă este vorba de o nuntă extrem de elegantă, care se desfășoară seara, cel mai indicat e să alegi o rochie neagră sau într-o singură culoare puternică și sandale cu toc înalt. Evită să porți culori pastelate sau să te prezinți în costum cu pantaloni. E de preferat să ai accesorii prețioase și elegante.

Dacă petrecerea este în aer liber în timpul zilei sau chiar pe plajă, alege o rochie cât mai vaporoasă, în culori pastel, o ținută comodă. În acest caz, sunt recomandați balerinii sau sandalele cu talpă joasă. E indicat să nu aveți prea multe accesorii și să vă completați ținuta doar cu o floare naturală în păr. Nici culorile nu trebuie să fie prea stridente, în special dacă sunteţi pe plajă. Alegeţi mai degrabă variante mai pale ale culorilor pe care le preferaţi şi un machiaj cât mai natural.

Evitați albul. În cazul nunților, este deja bine știut faptul că albul este rezervat miresei. Alegeți mai degrabă culori pastel sau nuanțe de crem spre ciocolatiu. Cât despre material, mergeți pe variante mai scumpe precum mătasea, organza sau tafta. Materialele de calitate sunt mult mai importante chiar decât accesoriile la astfel de evenimente.

Atunci când mergeți la o nuntă, gândiți-vă în primul rând la miri și la respectul pe care îl aveți față de ei și abia apoi la modul în care puteți ieși în evidență. E mai bine să purtați o ținută „cuminte” decât să fiți amintită peste ani și ani ca „vampa” de la acea nuntă.

Puneți confortul deasupra eleganței. E adevărat că e important să arătați bine la nuntă, dar ținând cont că veți sta ore întregi în acea ținută, veți dansa și veți mânca, e important să fiți sigure că e ținuta perfectă din toate aceste puncte de vedere.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *