Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Curățenia de primăvară în dulap

Chiar dacă primăvara s-a lăsat așteptată destul de mult anul acesta și a lăsat iarna să mai stea încă puțin, e timpul să ne gândim cu ce să ne îmbrăcăm în perioada următoare. Pentru a ne da seama cât mai bine care articole vestimentare le vom folosi în acest anotimp, cred că indicat ar fi să începem să ne organizăm dulapul de haine.

Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să dăm afară din dulap toate hainele și să începem să le sortăm: hainele de iarnă le lăsăm în afara dulapului, iar pe cele de primăvară și chiar vară încercăm să le organizăm potrivit. Ce înseamnă asta?

Chiar dacă dispuneam de un dulap sau de un dressing spațios, trebuie să știm că este inutil să ținem în dulap acele haine pe care nu le purtăm și pe care nu avem de gând să le purtăm prea curând. De acolo vine și teama că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm în timp ce spațiul de depozitare al hainelor este plin. Pentru a știi exact cu ce să ne îmbrăcăm trebuie să avem cât mai vizibile hainele care ne plac. Așadar, pune într-o cutie hainele pe care nu le-ai îmbrăcat până acum sau pe care nu le-ai mai purtat de ceva vreme și donează-le ( însă ai grijă să fie într-o stare bună).

Următorul pas îl reprezintă gruparea hainelor: haine casual ( pe care le porți la plimbare, la un suc sau atunci când ai multe de făcut într-o zi) , haine elegante ( pe care le porți la evenimente) și haine office ( pe care le porți la birou). Bineînțeles că acestea se pot combina ulterior, spre exemplu un sacou office poate fi foarte bine combinat cu o pereche de blugi și un top simplu și poate reprezenta o ținută casual. Însă este foarte bine să le ai delimitate atunci când deschizi dulapul pentru a te putea axa mai repede pe anumite articole vestimentare, când trebuie să pleci de acasă.

Pont: Atunci când ai timp încearcă să realizezi ținute pentru diferite ocazii: pentru o ieșire în oraș cu prietenii sau o zi la birou. Vei vedea că aceste exerciții te vor ajuta pe viitor să îți alegi hainele mai repede.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *