Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

De ce înşeală bărbaţii?

De ce înşeală bărbaţii? Astăzi o să va dezvăluim numeroase motive pentru care bărbaţii aleg să calce strâmb într-o relaţie, să însele, dar trebuie să recunoaştem că bărbaţii au un instinct profund dezvoltat pentru a înşela din naştere.Nu s-au născut monogami, societatea are pretenţia asta.
În primul rând trebuie să înţelegeţi că un bărbat dacă înşeală o face fiindcă chiar doreşte asta! Nu există „accident”. Atunci când pretinde că are ore suplimentare la job, când minte că e la o bere cu bărbaţii, când riscă totul pentru o ora de sex o face în mod deliberat! Ştie că nu e bine, dar îşi doreşte prea mult! Aşa că dacă aţi fost înşelate, nu va învinovăţiţi, bărbaţii înşeală cu bună credinţă … de plăcere, dar uneori îi roade ceva în plus:

1.Nu se mai simt respectaţi
Când un bărbat simte că nu mai este respectat, admirat, iubit, la nivelul care crede că merită, caută toate astea în altă parte. Bărbaţii simt nevoia de a fi răsfăţaţi la fel ca şi noi doar că ei spun prea rar asta şi acţionează mai des, cel mai uşor, căutând iubire şi înţelegere la altă femeie.

2. Probleme în relaţie
Un bărbat înşeală atunci când acasă găseşte o iubita sau o soţie isterică care e mereu nemulţumită şi caută să se certe din orice. Un bărbat frustrat caută să petreacă cât mai mult timp departe de casă, cel mai adesea în compania altei femei.

3. Lipsa de comunicare
Uneori bărbatul de lângă voi se simte intimidat, inferior vouă, poate din cauza poziţiei lui în societate, competativitatea la locurile de muncă, nu are şcoală etc. Când se ajunge aici el caută să se simtă important într-o altă relaţie.

4. Din plictiseală
Chiar dacă vă iubeşte, un bărbat plictisit, care trăieşte în rutină, care nu găseşte nimic incitant în viaţa lui caută diversitate, adrenalină, uneori cu altcineva….

5. Din dorinţa de a avea libertate
Dacă îl ţineţi sub papuc, dacă partenerul vostru se simte claustrofob într-o relaţie de iubire închisă, controlată, cu prima ocazie în care va scapa, va gusta libertatea înşelându-vă cu altcineva!

6. Fiindcă îşi doreşte mai multă diversitate sexuală
Un bărbat înşeală atunci când intervine rutina în pat, când faceţi sex la fel, după un şablon stabilit, când nu mai sunteţi dispusă să încercaţi nimic nou, când găsiţi perverse ideile lui, merge să îşi satisfacă fanteziile cu alta.

7. Fiindcă vrea mai mult sex
Sunt bărbaţi care simt nevoie de sex la fel ca de apă sau de mâncare aşa că nu poate trece nici o zi fără o partida de amor. Dacă a trecut deja un weekend sau o săptămână pentru el e deja pedeapsa majoră şi caută repede un „supliment”.

8. Îşi doreşte conexiune emoţională
Uneori bărbaţii caută compania unei femei doar ca şi prietenă, au şi ei nevoie de conexiune emoţională, să ştie că se pot baza pe cineva, că cineva îi ascultă şi îi sfătuieşte. Dacă voi sunteţi mereu obosite şi fără chef, dacă nu îl înţelegeţi şi îl criticaţi mereu, într-un final cea mai bună pietenă se va transforma în amantă.

9. O altă femeie îi face curte
Uneori bărbaţii nu au intenţia de a înşela, dar când apare o altă femeie în preajmă, una sexy care li se oferă pe tavă, e greu să spui NU tentaţiei. Aşa că bărbaţii înşeală şi pentru a experimenta ceva nou şi incitant!

10. Înşeală fiindcă îşi doreşte putere, se simte astfel erou
Unii bărbaţi înşeală că să fie siguri că încă sunt „valabili” că încă mai pot agaţă o tipă, iar acest sentiment îi face să se simtă foarte bine, să se simtă stăpâni pe sine şi pe situaţie…

Din păcate sunt foarte multe motive pentru care bărbaţii înşeală, important este să nu le găsiţi scuze şi să acţionaţi în consecinţă, să ştiţi că dacă a făcut-o o dată o va face şi a două oară şi a treia oară şi a zecea oară! Ţine doar de voi dacă puteţi accepta asta sau nu.

Picture of Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *